VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 15. kesäkuuta 2013

Pieni pala maalaisunelmaa

Tänään sain houkuteltua osan perheestä pienelle päiväajelulle Sipoon kauniisiin maalaismaisemiin. Aurinko paistoi, tienpientareet kukkivat valtoimenaan koiranputkia ja lupiineja, upeita peltoja silmän kantamattomiin. Rauhallista ajelua maaseudulla, jossa oli toinen toistaan ihanampia vanhoja taloja. Todellista maalaisromantiikkaa.

Ihan pelkälle päiväajelulle me ei kuitenkaan lähdetty. Löysin eilen netistä ilmoituksen Sipoossa sijaitsevasta Sisustus Ometasta ja sen innoittamana oli hyvä saada kesälauantaihin hieman maalaistunnelmaa. Jo itse matka oli elämys, mutta kyllä perillä saavuttaessa sydän teki pienen voltin maalaisromantiikan vallatessa sydänalan.

Navettaan perustettu pieni suloinen sisustusputiikki ja kesän ajan rinnalla toimiva kesäkahvila, niin kaunista! Ei ollut vaikea ihmetellä, kun putiikin pitäjä kertoi elävänsä miehensä kanssa kauan etsimäänsä, aitoa maalaisunelmaa <3

Ja kuten arvata saattaa, ei täältä todellakaan tarvinnut lähteä tyhjin käsin. Viimeinen kuva kurkistaa jo hiukan ihaniin löytöihin, mutta ne ansaitsevat kyllä ihan oman postauksen.

Maalaisromantiikkaa parhaimmillaan <3

-Ansku

10 kommenttia:

 1. Onpas tunnelmallinen maalaisromanttinen paikka! Löytösi vaikuttavat myös ihanilta! :)

  VastaaPoista
 2. Tuolla varmaan viihtyisi jo ihan pelkästään maisemien takia!

  Aivan ihastuttava puoti... ja tuoli ;)

  VastaaPoista
 3. Oi että, mikä unelmapaikka!! <3

  VastaaPoista
 4. Vautsi, näyttääpäs ihanalta paikalta ja aivan mun "kulmilla". Mitenkähän tämä on mennyt multa aivan ohi. Tuolla on käytävä. Kiitos siis vinkistä.

  VastaaPoista
 5. Monen monta postausta luin ja huokailin ihastuksesta<3 Varmasti ollut kiva reissu ja mielenkiinnolla jään odottamaan ostospostausta;) Edelliset postaukset pionikukkineen ja mehuineen niin houkuttelevan näköistä...

  VastaaPoista
 6. Ihastuttavan näköinen paikka!
  Kiitos vinkistä, -saisinpa isännän joskus lähtemään ajelulle Sipoon suuntaan. ;)

  VastaaPoista
 7. tämä talo on varmasti ollut telkkarissa siinä muuttajat ohjelmassa vai mikä lie olikaan. Silloin jo ihastelin taloa ja koko ympäristöä ja muistan kun naisella oli tarkoitus laittaa puoti sinne pystyyn, ihanalle näyttää ja toiveet ovat toteutuneet:) -Jonna savosta-

  VastaaPoista
 8. Voi viude mikä paikka!!! Ihan unelma tosiaan!!! Voin jo täältä käsin tuntea pieniä voltteja sydämessä, joten ei ole vaikea kuvitella sun tunnelmia ja tunteita paikan päällä!

  VastaaPoista
 9. Paikka oli todella mieletön! Ihana kesämatkan pysähdyspaikka <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3