VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 9. kesäkuuta 2013

Matkakuumetta

Ihana viikonloppu takana! Perjantaiset illanistujaiset naapureiden kanssa oli oikein onnistuneet, edes kesäillan sade ei meitä lannistanut. Illan hämärässä sytytimme kynttilät aurinkovarjon alle ja nautimme sateen ropinasta viinilasillisen äärellä. Niin ja leipomani piiraskin upposi vieraille hetkessä, kun isännän taikomat grilliherkut oli ensin nautittu. Ilta piristi aivan mielettömästi.

Lisää piristystä sain tänään, kun kuulimme, että saamme kesälomalla matkailuauton lainaan isännän veljeltä. Kävimme tänään testaamassa sitä todella hienoa menopeliä. Lapset olisivat heti olleet valmiina pakkaamaan reppunsa :). Nyt täytyy malttaa kuukauden päivät ja tehdä matkasuunnitelmaa valmiiksi. Tammisaari ja Hanko ovat jo listan kärjessä...kauniit kesäkaupungit on nähtävä.


Matkailuteemaan liittyen olikin aika kuvata teille tämä alku keväästä tekemäni matkalaukkulöytö huuto.netistä. Tämä on asustellut ruokailutilan kulmassa koko alkukesän, kun ei vielä ole paikkaansa löytänyt. Ja tämä laukku tuskin sinne reissullekkaan pääsee mukaan.

Arvatkaas muuten mitä laulua lapset ovat tämän iltaa laulelleet...

...karavaanari karavaanari on kaikkien kaveri :)

Vai onko meidän perhe sittenkin vain teiden tukko?

Siitä kuulette taatusti sitten loppukesästä. 

Sitä odotellessa,

Ansku


5 kommenttia:

 1. Kaunis laukku!

  Reissaaminen matkailuautolla on mukavaa, voi pysähtyä syömään ja lepäämään silloin kun haluaa :)

  VastaaPoista
 2. Tervetuloa tänne etelän kaupunekeihin. Hymyillään jos tavataan kun tulet tänne kesäiseen kotikaupunkiini Tammisaareen :)
  Mukavaa alkanutta viikkoa.
  halauksin Erica

  VastaaPoista
 3. Kuulostaa kivalle teidän illanistujaiset. Ne piristävät aina mieltä, vaikka saattavat muuten vähän väsyttää :) Itsekin mietimme kesän reissuja...Olisi niin monta kaunista paikkaa kotisuomessakin, jossa en ole vielä käynyt.
  Mukavaa karavaanari-reissua teille!

  VastaaPoista
 4. Itsekkin olen päässyt reissaamaan matkailuautolla ja se on mukavaa:) On käyty kiertämässä Ahvenanmaa - ihana paikka<3, Tuurin kyläkauppa - juu ihan tosi, siisti muuten karavaanin leirialue siellä, ja Särkät ym.

  Suomen ihanat kesäkaupungit ja ne pikkupuodit....

  VastaaPoista
 5. Voi miten suloista ja inspiroivaa blogia pidätkään! Tulee hyvälle tuulelle! Olen taatusti jatkossa mukana! :) T. Teija (Haaveita ja heinäseipäitä -blogista)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3