VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 26. kesäkuuta 2013

Tuoksuja

Huh...kylläpä tarkenee. Tosin olen tänään helteeltä piilossa ja taitaa mennä lähes koko päivä sisällä. Meillä on menossa katon pesu ja piha on siinä kunnossa ettei siellä halua hajun, metelin ja sotkun vuoksi edes olla. Pesu vielä meni ja tuhosi terassin vieressä olevat upeat pionini. Paine ja sotkuinen vesi pakotti puskasta leikkaamaan pois kaikki auenneet pionit ja huuhtelemaan ne varovasti yksi kerrallaan. Saa nähdä selvisivätkö ne tuosta tehopesusta. Ovat nyt pelastettu sisälle, vaikka niin olin päättänyt etten omasta puskasta kukkia keräisi.

Sisällä ollessa ajattelin myös hyödyntää mehun keitosta jääneen sitruunan ja pian vanhenevan kerman. Tein aikani iloksi sitruunaisen kuivakakun. Nämä yleensä maistuvat myös meidän lapsukaisille, kun ei ole marjoja eika kastikkeita sotkemassa makunautintoa. Neiti aina toivoo muffinsseja ja kakkua, jossa ei ole mitään :)

 


Nyt meillä kuulkaas on pioneja...aivan valtavasti. On kaupasta pariinkin kertaan ostetut ja omasta puskasta pelastin varmaan 15 kukkasta. 

VillaHovissa on nyt tuoksut kohdallaan...uunista hetki sitten nostettu sitruunakakku ja pionion huumaava tuoksu.

Päiväkahvit on katettu...

-Ansku


7 kommenttia:

 1. Voihan katonpesu sentään... No, nyt on puhdas katto ja pionien paljous ja kauneus sisällä :)

  Kaunista päivää sulle Ansku! :)

  VastaaPoista
 2. Oooooh... Mä en ehkä enää kestä näitä pionikuvia. Ja miltei jooooka blogissa, hih. Ovat kyllä niin mahdottoman kauniita!!!!! Muistaakseni tuota hempeän vaaleanpunaista saapi meilläkin puskasta joskus odotella. Toivottavasti jo ensi vuonna. Ihanaa keskiviikkoa <3

  VastaaPoista
 3. Ah ihanuus mitä kuvia!!♥
  Ja kakku niin suussa sulavan näköinen...

  VastaaPoista
 4. Ihanat pionit, nyt on koko pensas sisällä, mutta eikös ne kuki ensvuonna yhtähyvin? Herkullisen näköinen kakku<3

  VastaaPoista
 5. Ihania Pioneja, mites niitä muuten kaupassa myydään leikkoo kukkana vai puskana vai miten oot ostellut , kun haluisin kans mut kun en ymmärrä tuon taivaallista kukista varsinkaan ulko niin ei hajua =D Olin tänään muuten Plantagenissa ;) JA näin yhden samaisen tonkan! Ostin heti pois =D Oli niin ihana...mutta Pioneja en osannut etsiä =D

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3