VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 3. kesäkuuta 2013

Koiranputkia

Toivottavasti magneettikuvaus oli elämäni ensimmäinen ja viimeinen. Aika ahdistavaa olla lähes tunti makaamatta ahtaassa tunnelissa, jossa on vielä turkasen kuuma. Mutta hyvä siellä näköjään oli käydä, että jotain syytä oireille löytyy. Välilevyn pullistuma ja lisäksi stressireaktiota ja niveltulehduksia. Melkoinen kesänaloitus :/

Huomenna vielä ortopedin kanssa tekemään hoitosuunnitelmaa, että saataisiin runko kuntoon. Olisi kiva nauttia kesästä kunnolla, nyt siitä ei vielä ole osannut nauttia täysillä, kun liikkuminen on niin vaikeaa. Pieneen liikuntaan sisällytin tänään kävelyä metsätiellä koiranputkien luokse. Potilas piristää itseään rikkaruohoilla. Iloa haetaan sieltä, mistä sitä helpoiten saa.
Onneksi on sentäs ollut mielettömät ilmat ja voi istua pihalla auringossa. On vaan mieletön kaipuu siistimään kukkapenkkejä ja puskanjuuria, piha kaipaisi kunnon huoltohommia. Mutta nyt on vain koitettava ummistaa niiltä silmänsä ja vakuttaa, etten minä niitä puuhia näillä helteillä jaksaisi muutenkaan tehdä ;)

Tästä ei voi olla kuin suunta ylöspäin, siihen minä uskon. Kesälomareissuja ei haluaisi millään perua, lastenkaan vuoksi.

Helteistä viikonjatkoa...

soijjaa pukkaa ;)

-Ansku9 kommenttia:

 1. Voi kurjuus, itsekin tuon selkämagneettikuvauksen kokeneena voin vaan aavistaa tuskan, kun sen joutuu kokemaan tässä helteessä :(
  Hyvä, että syy kuitenkin löytyi!
  Pää pystyyn, nyt tästä lähtee toipuminen!!

  VastaaPoista
 2. Vai että välilevynpullistuma. Niin on minullakin.Monta vuotta kaiken maailman pillereitä kokeiltu ja vasta nyt olen saanut pullistumaani helpotusta McKenzie menetelmästä,jonka avulla saan itse pullistuman palautumaan. Tosin minulla sit riesana yliliikkuvat nikamat jonka takia pullistuma ajelehtii edes takas,mutta juuri tuon menetelmän avulla saan sen takaisin sekä lievittää kipua. Suosittelen tätä menetelmää jos sinulla mahdollisuus kokeilla.Ehkä se toisi sinulle kanssa helpotusta.
  Tsemppiä ystäväni. Kyllä se tästä.
  Haleja Erica

  VastaaPoista
 3. Voi sentään, mutta hiljaa hyvää tulee. Itse olisin tullut vähintään hulluksi mokomassa onkalossa...kääk!
  Nyt vain pakko ottaa rennosti ja ajatella positiivisesti, voimahaleja<3

  VastaaPoista
 4. Jotain hyvää, kun syy löytyi. Toivotaan parempia päiviä jatkossa ja ihanaa kesää Sinulle!

  VastaaPoista
 5. Ihanat kuvat. Kovasti tsemppiä paranemiseen. Meillä myös moottoripyöräturman jälkeen on rampattu kuvauksissa, tänään viimeksi. Kyllä tuosta Ukosta vielä ehjä saadaan, mutta aikaa se hiukan ottaa. Toivottavasti pian saadaan jotain sinun kohdallasi selville ja asiat menevät parempaan suuntaan.

  VastaaPoista
 6. Miten kauniita nuo koiranputket ovatkaan tuollaisena isona kimppuna! Tarviipa itsekin mennä tänä iltana niitä poimimaan, kun niitä on ojan pientareet pullollaan.

  Aurinkoisia kesäpäiviä sinulle saikusta huolimatta! Hyvä, jos kuvaukset tuovat sinulle apua!

  VastaaPoista
 7. Toivotaan, että nyt, kun on vaivaan löytynyt syyt, voidaan aloittaa hoitokin.

  VastaaPoista
 8. Kovasti jaksamista paranemiseen, onneksi löytyi jokin syy! Koiranputketkin on vaan niin kauniita, etenkin kun kerää oikein ison kimpun.

  VastaaPoista
 9. No onneksi kävit kuvauksessa että jotain sentään selvisi..toivottavasti nyt alkaa hiljalleen parantuminen!
  Mutta yäks tunti siellä putkessa...oisin varmaan saanut jonku paniikkiahtaanpaikankohtauksen...!
  Nauti säästä ja ota rennosti nyt vasn että tulet pian kuntoon!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3