VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 24. kesäkuuta 2013

Keittiön kesä

Juhannus on juhlittu ja on palattu hetkeksi arkeen. Tai isäntä ja tinttaralla ovat, esikoinen lomailee minkä äidin auttamiselta ehtii ja minä olen virallisesti vielä tämän viikon sairaslomalla. Oma vointi paranee koko ajan ja meinaa heti mennä puuhailun puolelle, kun jalka tuntuu paremmalta. Kai se on luonnollistakin, mutta kun vielä hetken malttaisi, mutta tietäähän sitä äiti-immeisen vouhotukset :). Huomenna tohtorin luokse kuulemaan miten etenemme.

Jotain muutosta kaipasin kotiin ja kaivoin kaapista vanhoja pöytäliinoja. Erään norjalaisen blogin innoittamana halusin keittiöön vähän punaista. Kaitaliinan ja keittiöpyyhkeiden avulla piristin keittiön ilmettä. Vaikka omat pionit aukesivat, en niitä raaskinut leikata. Plantagen pelasti ja sain sieltä vielä ison kasan tuoreita pioneja maljakkoon ja maitotonkkaan.











Pienillä asioilla sitä saa kodin ilmettä piristettyä. Minnukan ihanan blogin (<- klikkaa ja ihastu) innoittamana kaadoin fairynkin vanhaan lasipulloon ja käsin tiskaaminenkin sain aivan uuden mielenkiinnon :)

Kauniin kesäistä viikkoa sinulle ihana lukijani <3

-Ansku



12 kommenttia:

  1. Onpas teillä kaunista..ja ihania tekstiilejä niillä voi tosiaan aikas näpprästi vaihtaa värimaailmaa ja taas koti tuntuu hetken uudelta :)

    VastaaPoista
  2. Teillä on kyllä niin kaunis keittiö, että voi hellanlettas sentään!!!!

    VastaaPoista
  3. Oi mitä ihania kuvia taasen <3 mistä ihana tonkka ruokapöydässä on hommattu ? Entä tuo kukallinen kulho? ei kai vaan Greengatea =D niiiiin ihania kuvia taas <3

    VastaaPoista
  4. Kauniin hempeää <3
    Toivottavasti olo kohenee päivä päivältä!
    Iloista mieltä viikkoosi :)

    VastaaPoista
  5. Täällä minä huokailen sun kuviesi kauneutta <3
    Ja tuo on niin totta, että monesti jo pienikin uusi juttu tai muutos piristää ja antaa iloa... :)

    Pirtsakkaa viikkoa sulle Ansku!

    VastaaPoista
  6. ps. ihana lasinen tiskiainepullo! Hih! =)

    VastaaPoista
  7. Kiva kuulla että olet paranemaan päin :) Kauniita kuvia kauniista kodistasi jälleen kerran <3
    Touhukasta viikkoa ja muista välillä huilailla !

    VastaaPoista
  8. Hyvän näköinen tuo punainen väri teidän keittiössä.
    Punainen passaa näköjään hyvin muulloinkin kuin jouluna ;)
    E-R

    VastaaPoista
  9. Todella kaunista, kyllä silmä lepää noissa kuvissa.

    VastaaPoista
  10. Voi että...kiitos teille ihanille kauniista sanoista!

    Yllätyin itsekin miten punainen näyttää raikkaalta ja kivalta kesälläkin. Jouluna sitä vaan taitaa olla niin paljon enemmän, että pieninä ripauksina kesällä se vain piristää kodin ilmettä!

    Ruokapöydällä oleva kannu/tonkka on plantagenista pionin ostoreissulta ostettu. Hintakin vain 8,99€!

    Kukka-astia on 4 vuotta sitten ostettu ja samaa sarjaa minulla on ruusukannu, kermakko ja isompi salaattikulho. Voisivat kuosin puolesta hyvinkin olla greengatea, mutta eivät ole. Pohjassa muistaakseni merkki Joy ja ne on ostettu Tikkurilassa sijaitsevasta Pihapihlaja liikkeestä! Ne on valtavan kauniit ja niiiiin kesäiset <3

    VastaaPoista
  11. Siis niiiin kaunista! Tuntuu, että tuonne vois niin sukeltaa itekki kahavittelleen!<3 :D MAhtavan kesäinen tunnelma! Itellä vielä keittiön sisustus niiin vaiheesa, mutta hiljaa hyvä tullee ;)

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3