VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 6. huhtikuuta 2013

Huoltohommia

Pölyä, aurinkoa, kutinaa ja pesua. Kuulostaa kyllä ihan keväältä ja sitähän se. Tiet pöllyävät ja siitepöly alkaa tuntua sieraimissa, siedätyshoito on aloitettu. Pöly, kura ja pakokaasut ovat myös lianneet auton aivan karmean näköiseksi, sen huoltaminen ja peseminen ei ole kyllä mun lempijuttuja. Tämä meidän pieni kakkosautomme on ns. meikäläisen ja sen kyllä auton puhtaustasosta huomaa. Tänään oli pakko ajaa loistopesuun ja vallan tuntuu, että pihassa kiiltelisi uusi auto :)

Itsekin piti käydä tohtorin vastaanotolla. Olen kärsinyt oudoista iho-oireista koko viikon ja siihen liittyy kiusallinen kutina. Onnekseni se on vain joku outo allerginen ihoreaktio, johon rohdot toivottavasti pian purevat. Ei tätä rapsutusta kestä kukaan.


Lääkärireissulla piipahdin myös kirpparilla, yksi ihana kaappi jäi siellä kummittelemaan, mutta paikkaa en kaunottarelle tahdo millään keksiä. Kotiutin kirpparilta pari korvallista purkkia, johon ostin perunanarsisseja. Minulla on perunanarsisseihin varsin erikoinen suhde. Pidän kyllä niiden näöstä, mutta niitten tuoksu muistuttaa minua n. 5 vuoden takaisesta voimakkaasta raskauspahoinvoinnista. Sen vuoksi ne monesti ovat jääneet kauppaan. Purkit ostettuani tuli tunne, että näihin sopisi juuri ne perunanarsissit. Katsotaan  miten pystyn elämään niiden kanssa.









Huomenna pitää tarttua imuriin ja kuurata se minun kiiltävä ajopeli vielä sisältäkin. Ikkunatkin kaipaisi pesua ja kroppa kunnon lenkkiä.

Kummasti se kevätaurinko on antanut virtaa VillaHovin emäntään!

Aurinkoista viikonloppua,
Ansku

P.S. Tervetuloa uudet lukijat seuraamaan VillaHovin eloa! Kiitos kivoista kommenteista ja saamistani haasteista. Koitan tarttua niihin tämän kevätaurinkon voimalla :)

6 kommenttia:

  1. Mie sain ystävältä noita narsisseja ja yllätyin miten vahva tuoksu niistä lähtee. Ennen minulla ei olekaan moisia kukkasia ollut.

    Kauniin näköistä siellä <3

    Minä just tuskailin kun virtaa olis mutta on ihan liian talvi vielä mitään ulkona tehdä.

    VastaaPoista
  2. Ihanan näköistä! :) En ole aiemmin kommentoinut vaikka olen seuraillut blogiasi noin vuoden verran. Mutta ajattelin linkittää sulle jutun toisesta blogista, jos siitä olis kovaan kutinaan apua. http://ukkram09.puheenvuoro.uusisuomi.fi/136433-ihottumat-ja-kortisonivoiteiden-teho

    VastaaPoista
  3. Niin ihania kuvia jälleen kerran <3
    Mä olin yllättynyt noiden perunanarsissien voimakkaasta tuoksusta, vaikka mulla on niitä ennenkin ollut...
    Toivottavasti saat helpottavaa apua kutinaasi pian... ellei se olekkin kevät joka siellä sinua kutittelee =)

    Ihanaista sunnuntaita sinulle Minnukalta <3

    VastaaPoista
  4. Mulla on kanssa kämmenselät ihan kamalat ja kutiavaiset. Töissä sanottiin, että suojahanskat aiheuttaa nyt monelle oireita, siihen vielä aurinkoihottuma päälle!

    Ihanat kukka-asetelmat<3

    VastaaPoista
  5. Teillä on kyllä aivan ihana koti. Munkin auto on aaaaivan järkyttävässä kunnossa, mutta aattelin odotella nämä pahimmat kevätkelit ja sitten pestä auton itse kunnolla :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3