VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 10. huhtikuuta 2013

Kaipuu pihalle

Aivan aluksi KIITOS, kaunein ja ihanin kiitos! Olen niin onnellinen, kun minulla on näin ihania blogin jäseniä! Teidän mahtavat kommentit edelliseen postaukseen, on saanut minut aivan hämilleen! Nöyrin ja kaunein kiitos, kiitos että olette täällä!


Oli muuten jännä, kun lähtee isossa kuvassa kuvaamaan, niin jopas tuntuikin haastavalta palata takaisin lähikuvien pariin. Sisältä en nyt mitään kuvattavaa edes löytänyt, sillä mieli ja silmät suuntaavaat väkisin pihalle. Se kehno kutina sitten johti kunnon lääkitys- ja rasvausprojektiin, vesi ja hikoilu pahinta myrkkyä. Ei niitä kielletty, mutta itsekin niiden tuomat haasteet tunnisti. Ei siis kunnon hikiliikuntaa yli viikkoon ja ulkoilut aivan minimissä, saunasta nyt puhumattakaan. Ikinä en mikään kova liikkuja ole ollut, mutta kyllä sitä alkaa arvostamaan, kun ei sitä voi tehdä laisinkaan. Nyt annan ihon levätä vielä pari iltaa, mutta sitten on pakko saada purkaa energiaa kunnon lenkillä.Ja kun eihän tuolla pihallakaan voi vielä mitään tehdä, lunta on vielä tontti täynnä. Matalapainetta vähän muutenkin :/. Kodarista löytyi vesivahinko ja nytten tiedossa kuivatusta, repimistä ja remonttia. Vakuutuksen pitäisi hoitaa homma kuntoon, mutta se sotku ja vaiva. Ja todellakin toivon, ettei tämän vesivahingon myötä mene haaveet siitä kesähuoneesta samalla. Minä nimittäin oikeasti tahtoisin sen ja itseni tuonne pihalle :)Kotiin tullessa ihastelin portailla olevia narsisseja. Voi miten kauniisti aurinko paistoi puitten välistä ja valaisi etupihan. Tetejä minä sitten iltaisin nostelen sisälle ja aamulla takaisin portaille, hipskatin yöpakkaset olisi ne muuten tuhonneet jo monet kerrat.

Onhan tässä viikossa ollut vähän liikaa liikkuvia osia, mutta se mikä ei tapa niin se vahvistaa! Tosin osuvasti se Haloo Helsinki laulaa, että: " se todellakin hajottaa"! Siltä se on vähän viime päivinä tuntunutkin. Mutta periksi ei anneta eikä pessimistiä saa meikäläisestä tekemälläkään!

Kevättakit ja allergialääkkeet on jo kaivettu kaapista, onhan sen kevään oltava jo ihan kulman takana :)

-Ansku

2 kommenttia:

  1. Ihana koti ja blogi löytyi täältä :)
    Kovasti vihreyttä odotellaan täälläkin. Ajatukset onkin siirtymässä kovaa vauhtia tuonne puutarhan puolelle.

    ~Tanja http://elamaa-akkalassa.blogspot.fi/

    VastaaPoista
  2. Samat sanat, pakkohan se kevään on jo tulla! Itsekin kävin puutarhassa ihmettelemässä onko mitään toiveita lumen sulamisesta ennen ensi talvea.

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3