VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 12. huhtikuuta 2013

Oregano

Ihanaa, kun on perjantai. Tämä päivä on mennyt migreenin kourissa ja töistäkin oli pakko lähteä vähän aikaisemmin pois. Kotimatkalla ajattelin vähän kävellä ulkona, jos se helpottaisi keljua oloa. Raitisilma ja kunnon lääkkeet auttoivat lopulta. Piipahdin matkalla kukkakauppaan ja ajettelin ostaa jotain kaunista viikonlopuksi.

Minähän en tunnetusti ole saanut yrttejä itse kasvatettua, enkä kyllä niitä ostettujakaan kovin hyvin menestymään. Nyt silmiini osui tämä upea oregano ja päätin vielä yrittää. Sen ihana vaaleanvihreä väri veti minua puoleensa. Lähikukkakaupassa myydään myös jonkin verran sisustustuotteita ja tämä ammetta muistuttava ruukku oli kuin tehty tuolle oreganolle. Tuoksu tuo kyllä mieleen kaikki herkulliset italialaiset ruuat, mitähän sitä loihtisi viikonloppuna.
Lumet ovat saaneet kyllä tänään kyytiä, lämmin ja kostea ilma on kyllä tehnyt ilmasta keväisen. Huomiseksi luvattu sadekkaan ei haittaa, jos se raikastaisi ilmaa ja edesauttaisi lisää lumien sulamista.

Viikonloppu on startannut ja aamuinen sumu on vaihtunut auringon paisteeseen. Jotain hyvää voisi kokata, kun tuoreita yrttejä löytyy omalta keittiönikkunalta!

Makoisaa viikonloppua,
Ansku

5 kommenttia:

 1. Ihania kuvia jälleen :)!Mahdankohan aloittaa joka kommentin täällä samalla repliikillä ;)?
  Täälä myös on lumen pinta ihanasti huvennu muutaman päivän aikana,kyllä se siittä iloksi muuttuu.

  Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 2. Ei näitä kuvia voi kommentoida kuin sanalla ihana :) Niin harmonisia ja tunnelmallisia.

  VastaaPoista
 3. Onpa runsaan ja hyvinvoivan näköinen yrtti! Toivotaan, että menestyy :)

  VastaaPoista
 4. Mulle tuli jostain syystä nälkä kun katselin kuviasi?? Tai sitten se johtui sanasta Italiainen...ravintolan hyvä pasta annos kunnon juustolla ja patongilla maistuis just nyt heti ja koht:D

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3