VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 19. huhtikuuta 2013

Odotusta

Tulihan se perjantai viimeinkin, kyllä tuntui tämä työviikko turkasen pitkältä. Ehkä siihen vaikutti monta päivää kestänyt kova päänsärky, jonka syykin selvisi. Poskionteloissa ja vähän otsassakin jylläävä pöpö. Lääkärin pakeilla on käyty ja rohdot saatu, jospa paine päässä alkaisi pian helpottaa.

Lumet ovat onneksi saaneet tällä viikolla kyytiä ja sieltä lumen alta kyllä paljastuu kaikenlaista. Kunhan tuo nurmi kunnolla kuivaa, niin riittää emännälle töitä. Mutta mikäs sen mukavampaa kuin puuhata omalla pihalla kevätauringon lämmittäessä. Leikkimökin ja varaston kevätsiivoustakin suunniteltiin viikonlopulle, toivottavasti ilma olisi suosiollinen.

Viikolla vaihdoin juoruille vähän uusia ruukkuja ja vaihtelin kukkien paikkoja. Messuilta ostetut tulppaanit olivat vielä voimissaan, ei ehkä ihan parhaassa vedossa, mutta kauniit vielä. Tulppanikimpun seassa olleet koivunoksatkin ovat auenneet kauniisti.
Aamulla pääsen kampaajalle, mutta muuten ajattelin pyhittää viikonlopun koti- ja pihapuuhille. Viikon päästä ollaankin Tampereella ja minulla on onni tavata monta uutta sisustussisarta. Heidän kauniita koteja olen täältä ruudun takaa ihastellut, mutta nyt saan tavata sisustajat livenä ja bonuksena saamme kurkistaa kahteen kauniiseen kotiinkin ja minä vielä matkalla piipahdan Pienelle Pilvenhattaralle.

Eikös kuulostakin mahtavalta, 
jotain mielettömän ihanaa on siis luvassa!

Sitä odotellessa, ihanan keväistä viikonloppua!

-Ansku11 kommenttia:

 1. Maltahan parannella itsesi, ystävälläni samanlainen pöpö kääntyi vieläkin pahemmaksi eli relax!
  Oikein ihanaa viikonloppua, kyllä sitä taas odotettiin :)

  VastaaPoista
 2. Kuulostaa mahtavalta tuo sinun tuleva Tampereen reissusi.
  Minulla vielä kinokset kukkapenkeissä mutta elän toivossa että viikonlopun luvattu lämpö ja aurinko ne sulattavat ;).
  Ihastuttavaa viikonloppua sinulle ja paranemisia.
  Halauksin Erica

  VastaaPoista
 3. No just niin,viikon päästä sitte nähdään :).Tai tähän aikaan ollaan vietetty jo koko päivä yhdessä ihanien sisustussiskojen kera,vähänkö kivaa ;).

  Milla on tuo sama kaunis sisustuskirja,tosin ruotsinkielisenä.Se on vähän"vaarallinen" opus...luin sitä yhtenä päivänä,näin kauniin eteiskuvan... ja siitä se ajatus sitte lähti...ja kuisti meni oitis remonttiin ;).
  Oohan varovainen :D

  Kivaa weekendiä!

  VastaaPoista
 4. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 5. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 6. Anteeksi noi triplat :/!Ensin ei millää antanu kommentoida,sitte se tuli kolmesti :(

  VastaaPoista
 7. Pikaista paranemista! Ihmeen hyvin nuo messutulppaanit kestävät. Mullakin on vielä oikein terhakka kimppu esillä. Eilen vähän lyhensin niitä vain.

  Mukavaa viikonloppua. Minäkin ajattelin vähän auttaa kesän tuloa pihalla. Kanervat pääsevät roskismatkalle ja loput lumet ajattelin levitellä aurinkoon. Kukkasipuleita istutan ruukkuihin ja hankin ihan oman haravan =D

  VastaaPoista
 8. Oih..kateeksi käy sinun Tampereen reissu ensi viikolla!
  Etenkin ne piipahdukset kauniisiin koteihin.. Halaathan Kristaa puolestani!! Itse joudun odottamaan näkemistämme vielä pari kuukautta...huoh.

  Leppoisaa lauantaita ja pikaista paranemista!

  VastaaPoista
 9. Oih, siullakin on varmasti aivan ihana viikonloppu tiedossa!!:))) Nyt vaan pöpöille pika pikaa hus hus!! <3

  VastaaPoista
 10. Juu kyllä ensi viikon reissua odotetaan kuin kuuta nousevaa :)

  Kikke...mä tiedän jo tuon kirjan aiheuttamat "ongelmat". Sen innoittamana on eräskin huonekalu kotiutunut meille...puusohva, astiakaappi, lautashylly ja ja ja ja ;)

  Olo täällä on onneksi jo hyvä. Lääkkeet purevat hienosti!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3