VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 20. huhtikuuta 2013

VillaHovin portailla

Voi että miten ihana ulkoilupäivä tänään onkaan ollut. Suuntasin aamusta kampaajan tuolille ja kotimatkalla nappasin muutaman orvokkiamppelin matkaan. Sitten pihalle puuhailemaan. Piha on lakaistu roskista ja hiekasta, kesäkumit on alla autossa ja portaatkin ovat saaneet keväistä ilmettä. Vanha kelkka, sukset ja luistimet siirtyivät talviteloille.

Kova tuuli on tänään kyllä ollut, mutta ei se ulkoilua haitannut. Ja oli siinä jotain hyvääkin, se toi minulle kuin tilauksesta materiaalia kukkien koristeeksi. Pihalle lentäneistä risuista tein renkaat jokaisen orvokin ympärille. Annoin orvokkien olla amppeliruukuissa, irrotin vain kiinnikkeet ja laitoin kauniimpaan astiaan. Risuilla sain peitettyä muovisen ruukut ja taas on enemmän iloa silmälle.Ja kyllä tuo tuuli auttoi myös pyykkihuollossa. Monta koneellista on pyykkiä tänään pesty ja kiikutettu pihanarulle kuivumaan.

Kevättuulessa kuivatut lakanat, se tuoksu on yksi parhaimmista.

Huomiseksi on myös luvattu kaunista ulkoilusäätä, pihalla taitaa mennä huominenkin päivä. Ihan parasta!

Ulkoillaan ja nautitaan!

-Ansku


13 kommenttia:

 1. Meillä on ollut niin samat puuhat tänään:) Orvokkiamppelia, pyykin kuivattamista ulkona, asetelman tekoa, pihan putsausta...
  Ja sä olet tehnyt niin ihanan asetelman oven pieleen <3

  Ihanaisia kevätpäiviä sulle Ansku! :)

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka kaunista <3 ja tuo sun viikon päästä oleva reissu kuulostaa niin unelmien täyttymykseltä :) nautihan reissustasi..

  VastaaPoista
 3. Aivan ihanat!!!Tekis mieli tehä kans! :)

  VastaaPoista
 4. Voi kun kivat risurenkaat! Kiitos ideasta :-)

  Ja niin kiva lueskella näitä suomalaisia blogeja ja nähdä kuinka kaikilla on just tällä hetkellä niin kevättä rinnassa ♥

  VastaaPoista
 5. Sulle kyllä sopis "kukkakaupan tädin" työ,niiiin ihania nämä sun kukka-asetelmasi aina ovat:)

  VastaaPoista
 6. Ihanat nuo risut. Laitoin itsekin orvokkeja kuistille.

  VastaaPoista
 7. Niin kaunista olet taas tehnyt! On siitä tuulesta todellakin hyötyä ollut, kun on juuri passelit risut pihallesi kuljettanut.

  VastaaPoista
 8. Ihanat orvokit! Ja risut näyttää nätisti aseteltuna tosi kivoilta
  ;0)

  Mukavaa sunnuntaita!
  -k-

  VastaaPoista
 9. Kauniit kukka-asetelmat-jälleen:D Meikäläinen on saanut kanssa raitista ilmaa, poika oli koko viikonlopun meillä hoidossa ja on päristelty mopolla pitkin poikin pihaa;)

  VastaaPoista
 10. Risut ja orvokit ovat kyllä kauniita :)

  Kiitos teille ihanista kommenteista, pidän itsekin uudesta sisääntulosta ja sen innoittamana tein uuden bloggerkuvankin!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3