VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 1. huhtikuuta 2013

Vielä vähän pääsiäistä

Niin ne odotetut pitkät pyhät alkavat olla paketissa. Lepoa, kotoilua, ulkoilua ja vauvan tuoksua. Kaikkea sain mitä odotin, paitsi ei niin kivana extrana neidin kuumeilu. Onneksi se ei kuitenkaan estänyt mitään suunnitelmia, paitsi neidin omat ulkoilut jäi kyllä sisältä autoon välille. No onneksi päiväkodissa ulkoillaan kahdesti päivässä.

Tässä vielä muutamia kuvia VillaHovin pääsiäisestä. Kuten aiemmin kerroin, että meillä ei pääsiäiseen kuulu mitään suurempia ruokaperinteitä. Tällä kertaa en edes leiponut mitään koko pääsiäisenä. Ei sillä, että tämä runko mitään herkkuja tartteisikaan, mutta kun meillä ei tahdo muille maistua rahkapiirakat tai ihanat sitruunaiset juustokakut. Usein kyllä katan kauniisti, oli pöydässä sitten pihviä tai makkarakeittoa. Tänään oli sitä makkarakeittoa, mutta maistuipa se soppakin paremmalta kun pöytä oli kauniiksi laitettu.Huhtikuu alkoi onneksi aurinkoisena ja lämpötilakin nousi jälleen  plussan puolella. Vaikka lunta on vielä todella paljon, niin on se kevätaurinko kyllä sitä jo sulattanutkin. Asfalttia näkyy ja ojanpenkalla kurkistaa jo nurmikin, kurakelit ovat vihdoin alkaneet!

"Aprilliä syö silliä, juo kuravettä päälle"

-Ansku

4 kommenttia:

 1. Jälleen kauniita kuvia, näitä katselee niin mielellään <3

  VastaaPoista
 2. Tuo on kyllä niin totta, ruoka maistuu paremmalta kun pöytä on katettu kauniisti! Ja vielä kun saa ruokailuseuraa niin tuntuu ihan gourmet-aterialta... vaikka olisikin vaan perinteistä makkarakeittoa tarjolla. :)

  VastaaPoista
 3. Tuon kattauksen ääressä istuis ihan mielellään,sama mitä lautaselle tarjoiltais,niin on kaunista ja ihanan hempeää <3
  Pikaista paranemista ja iloa alkavaan arkeen ja AURINKOA :)

  VastaaPoista
 4. Voi miten kauniin näköistä jälleen! Sulla aina niin kauniita kuvia.

  Ja mie oon niiiiin kade tosta siun vaakasta =/

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3