VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 12. tammikuuta 2013

Vanhaa ja valkoista

Lauantai valkeni upean kauniina pakkaspäivänä, auringon paistaessa. Kevättä oli heti enemmän rinnassa. Tunnelmaa tosin latisti migreenikohtaus, joka on riesanani aina ne tietyt päivät kuukaudessa. Siitäkin huolimatta päätin lähteä kirpparikierrokselle ja onneksi lähdin. Todella antoisa reissu ja kerrankin löytyi sitä mitä toivoi. Valkoiset vanhat astiat olivat mielessä ja kaikki kolme kirpparia yllättivät positiivisesti.

Ruokailutilan lautashylly sai kokonaan uuden ilmeen, kaikki lautaset hyllyssä ovat tämän päivän löytöjä, euron kipale. Hyllykön alla olevat ihanat korvalliset astiat löytyi myös tänään, toinen valkoinen ja toinen beige. Niistäkään ei euroa enemmän tarvinnut pulittaa. Kupposten innoittamana ajoin vielä Plantagenille, jossa ilokseni kaikki viherkasvit olivat 1/2 hintaan. Ostin noita pieni lehtisiä kukkia useamman ja laitoin niitä kolme myös isoon maljaan eteisen lipaston päälle. Tämän päivän löydöt eivät siis todellakaan kukkaroa pahemmin köyhdyttäneet, mutta rikastuttivat astiakokoelmaani ja mieltäni valtavasti. Lautashyllyn reunalla on nippu vanhoja veitsiä, ovat myös päivän löytöjä. Sidoin ne kauniiksi nipuksi juuttinarulla.












Niin helppoa olisi ollut aamulla vaan käpertyä peiton alle potemaan ja jäädä odottamaan kivun hellittävän. Tosin kyllä ruokakaupassa verensokerin laskettua tuntui, että nyt tulee oksennus pääkivun ollessa pahimmillaan. Lihatiskiltä lämmin broileri matkaan, murua rinnan alle ja parit napit naamaan. Elämä alkoi vihdoin voittamaan. Olisi ollut upeaa lenkkeillä auringon paistaessa, mutta jospa tyytyisin muutaman kilometrin happihyppelyyn ennen saunaan. Sekin varmasti virkistäisi.

Pääkivusta huolimatta tänään oli kyllä hyvä päivä!

-Ansku

10 kommenttia:

  1. Voi mitä ihani löytöjä!! <3 Ja kylläpä olitkin palkinnut itsesi aivan Täydellisellä palkinnolla tuolla alla, hyvä sinä!! <3
    Kivuille hus pois ja mukavaa loppuiltaa<3

    VastaaPoista
  2. Wau.. ihania löytöjä!!! Kuule, saanko varastaa tuon juuttinaruaterinidean? Ihan älyttömän hyvä. Mullakin nuita vanhoja aterimia on kertynyt epämääräinen pari, enkä oikein ole keksinyt ideaa niiden esille panoksi. Tämä kuulosti ihan mahti hyvältä!!

    VastaaPoista
  3. Hanna-Riikka ole hyvä vaan :) Huomasitkos kommentit edelliseen postaukseen ;)

    Iso kiitos Heidi <3

    VastaaPoista
  4. Vanhaa ja varsinkaan valkoista ei voita mikään ;D

    Kauniita astioita olet löytänyt, Ansku!

    Migreeni ei ole ollenkaan mukava ystävä (jos ystävä on ollenkaan)...Mukavaa, ettei se kuitenkaan päässyt pilaamaan päivääsi ♥

    VastaaPoista
  5. Voi ei..migreeni on kyllä ihan hanurista :( onneksi jo elämä voittaa ja aivan upeita löytöjä teit! Muakun täl hetkel vanhat valkoiset ihastuttaa kovin..
    Lämmin broilerikin kuulostaa herkulta..ja sauna, oih!
    Ihanaa lauantai-iltaa Ansku-ystäväin!

    VastaaPoista
  6. Kauniita löytöjä olet tehnyt. Kyllä se mieltä piristää kun löytää jotain ihanaa "uutta" kotiin. Kauniit viherkasvit kruunaa kokoelman;) Hus pois migreeni, se on inhottavaa:(( Itsekkin siitä kärsin..

    VastaaPoista
  7. Oi miten ihania kirpparilöytöjä! Nyt alkoi tekemään mieli kirpparille. Olisi niin kiva tehdä jotain tuollaisia löytöjä kuin sinä olet tehnyt:)
    Ihanalle näyttää myös nuo raikkaan vihreät viherkasvit!

    VastaaPoista
  8. Kivoja löytöjä oletkin tehnyt! Toisinaan käy parempikin tuuri, itsekin tein muutaman löydöksen:)
    Migreeni kuulostaa niin kenkulta!
    Mukavaa sunnuntaita♥

    VastaaPoista
  9. Kiva idea tuo juuttinaru ja aterimet. Tykkään noista kasveista, ostin juuri myrtin, joka näyttää myös tosi kivalta ainakin hengissä ollessaan:)
    Tuo migreeni kuulostaa liiankin tutulta.. huoh, onneksi lääkkeet yleensä tepsivät:)
    Hymyjä alkavaan viikkoosi♥

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3