VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 17. tammikuuta 2013

Viesti keväästä

Olen tehnyt jännän huomion. Kun olen täällä blogistaniassa jotain asiaa kaipaillut, etsinyt tai toivonut, on muutamakin asia toteutunut. Parhaimmasta päästä oli se komuutti, mattokin löytyi pienen haaveilun jälkeen. Tänään sitten naapurimaan sisarten blogeissa ihastelemani helmililjatkin tupsahtivat eteeni. Rakas lähikauppa yllätti, nimittäin Ikea. Sinne olivat kevään kukkaset saapuneet ja sekös ilahdutti jumpan väliin jättänyttä puolikuntoista.

Ei tietysti pidä ahneeksi ruveta, mutta kummasti houkuttaa esittää toiveita täällä enemmänkin ;)


Ulkona paukkuu pakkanen, joten toivottavasti kotimatkalla eivät kevään tuojat paleltuneet. Onneksi eivät ole aivan nöpönuukia kylmän suhteen.

Kiristyvä pakkanen ei vielä anna toivetta keväästä, aurinko sentäs tänään valaisi työpäivää. Onneksi takka ja villasukat lämmittää keväästä haaveilevaa, flunssaa vastaan taistelevaa kevään lapsosta.

-Ansku

P.S. Onkohan isäntä jo hoitanut loton tältä viikolta...8 kommenttia:

 1. Ihana oli pienet aurinkosiivut saada tänään. Lotossa olikin kevään lapselle ja lämpimän kaipaajalle jaossa ihan mukavasti "toimintarahaa" ;)
  Taistele ja tsemppaa, hus tauti pois!

  VastaaPoista
 2. Kaunis asetelma...
  Blogissani olisi sinulle jotain, :)

  VastaaPoista
 3. VALKOISIA helmililjoja näin tänään kukkakaupassa. Pieneen kokoon nähden hintaa oli vielä sen verran, että vakavaan harkintaan jäi..:) Ihania ovat!

  VastaaPoista
 4. Ihanat keväänlupaukset olet löytänyt lähikaupastasi :)
  Helmililja on myös mun ehdoton suosikki. Nautin niistä ensin sisällä ruukussa ja roudan sulettua istutan ne ulos kukkapenkkiin - näin saan iloa vuosiksi eteenpäin :)

  Pikaista paranemista ja aurinkoisia päiviä!

  VastaaPoista
 5. Ihanat helmililjat...pitääkin jo kohta siis heti kaivaa esille ne tekohelmililjat, jotka niin näyttävät oikealta.
  Arvaa harmittaako kun kirppiksellä olisi ihana vanha patakaappi ja se ei mahdu mun luo?? Ihan sattuu pelkkä ajatuskin etten voi ostaa sitä. Tai sitten ostan ja pidän keskellä lattiaa?

  VastaaPoista
 6. Helmililjat ovat kyllä mahdottoman suloisia <3 Ja hauska sattuma tosiaan, että pikkutoiveesi ovat toteutuneet. Minäkin olen huomannut saman ;)Löysinpäs kerran yhdet suksetkin...hih :)

  Toivottavasti paranet pian :)
  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Onpas sulla erilainen lähikauppa;melkein kade tuollaisesta lähipalvelusta ;) Kauniita kukkia ja tunnelmia!

  VastaaPoista
 8. Helmililjoja täällä odotellessa. Mä niin tykkään siitä. Kaunis ja sellainen yksinkertaisen herkkä!!!!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3