VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 3. tammikuuta 2013

Valkeaa

Koskaan ennen en ole joulun jälkeen kaivannut valkoista niin paljon kuin nyt. Koti kaipaa valkaisua, vaaleanpunainenkin meinaa vähän tuntua vieraalta. Mitä ihmettä?!? Onko paluu täysin valkoiseen palaamassa. Astiakaappiini laitoin esille paljon valkoista, kukalliset vähän syrjään ja värikkäät lähes kokonaan piiloon. Kauniit valkoiset kannut aseteltiin vierekkäin ja kaapin perukoilta löytyi monia ihania valkoisia astioita, jotka ovat jääneet viime vuosina hiukan vaaleanpunaisen jalkoihin.

Astiakaappi valaistui kerralla, samoin seinällä oleva vitriini. Pentikin Sara kupit siirtyivät taas odottamaan ensi joulun glögihetkiä ja Kokon valkoiset ja suklaanruskeat kahvikupit nostettiin esille. Vaaleanpunaiset eivät taaskaan saaneet tilaa hyllyllä. Tässähän on ihan itsetutkistelun paikka, onko nyt se hetki, kun vaaleanpunainen ei enää tunnu omalta. Ennen radikaaleja myyntitoimenpiteitä, pitää ottaa aikalisä. Kevät ja kesäkestit voi nimittäin antaa vaaleanpunaisellekin taas tilaisuuden :)
Ison keittiön hyvä puoli on, että toistaiseksi kaikki kipot ja kupit mahtuvat meille asumaan. Jokaiselle löytyy paikkansa ja kaikille on tähän saakka löytynyt käyttöä. Nyt on selvästi valkean aika, näyttää ja tuntuu hyvältä. 

Katsotaan mitä kevät tuo tullessaan.

Nyt on hyvä näin!

-Ansku

7 kommenttia:

 1. Kaunista ja raikasta on tämä valkeuskin!
  Kauniita ovat astiasi :)

  VastaaPoista
 2. Näinhän se tekee täälläkin tämä vuosi. Valkoista.. valkoista, HARMAATA, valkoista. Jopa Greengateni laitoin piiloon. Mutta enpä usko, että tässä hätää on. Eiköhän to kevät tuo värimaailman takaisin. Tai jos ei tuo, niin eipä se kait haittaa. Onko sitä kauniinpaa väriä kuin valkoinen?!?

  VastaaPoista
 3. Kaunista on. Ja se vaaleanpunainen voi hyvinkin hiipiä maalis-huhtikuussa tulppaanien kera huusholliin- eli älä ihan vielä myyntiin laita;)

  VastaaPoista
 4. Sulla kyllä löytyy purkkia ja purnukkaa joka lähtöön :) Niin kauniita <3

  Mulla aivan samat fiilikset täällä. Valkoinen, harmaa ja beige se olla pitää ;)

  VastaaPoista
 5. Hih, ja minulla on juuri päinvastoin!:) Juuri loppukesästä koti koki valkaisun ja nyt sitten kaipaankin juurikin sitä vaaleanpunaista, mintunvihreää ja vaaleansinistä ympärilleni!:) Ja mietin, että apua, miten tämän kaiken saan yhdisteltyä jdl:n tyyliin:D Kun haluaisin yhtä aikaa vaaleaa ja beigeä, sitten taas hempeirä pastellin sävyjä ja toisaalta romuromantiikkaakin! Voi naisen mieli!!;)

  VastaaPoista
 6. Kaunista :)
  Lumen rinnallehhan sopii se pelkkä valkoinenkin. Keväämmällä sitten niitä värejä ripaus sekaan.

  VastaaPoista
 7. Kyllä se ailahteleva ja väriä muuttava tuo naisen mieli :)

  Ja totta, että kannua ja kippoa tästä torpasta löytyy.

  Mikä kumma noissa astioissa aina vetoaa puoleensa :)

  Ja kiitos, ovathan ne tosiaan kauniita <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3