VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Komuutti

Heräsin sunnuntaina vieraasta numerosta tulleeseen puhelinsoittoon. En edes ehtinyt vastata, kun puhelu katkesi. En soittanut takaisin, kun ajattelin sen olleen väärä numero. Aamukahvilla istuessani samasta numerosta soitettiin uudestaan. Olin joku aika sitten laittanut kyselyn yhdestä tori.fi sivuilla olleesta komuutista, eikä sieltä kuulunut mitään. Kunnes tänään vanhempi rouva soitti ja kertoi vanhasta viininpunaisesta komuutista, vain 10 min ajomatkan päästä kotoamme. Olihan sitä lähdettävä katsomaan ja kotiin palasin komuuttiaarteen kanssa.

Nostin aarteen autosta neljän pintaan ja laitoin hihat heilumaan. Tässä se nyt on, pitkään metsästämäni aarteeni. Se löysi heti paikkansa eteisaulasta. Iiks, minulla on nyt oma komuutti.

Komuutin kansi aukeaa, kuten pitääkiin ja siihen voi tarvittaessa laittaa vanhan kunnon pesupaikan. Kaappiin mahtuu vati, kannu ja pyyhe. Ei komuutti tosin taida  palvella kuten aikoinaan, mutta arvostan sitä taatusti yhtä paljon tässäkin tarkoituksessaan.

Nuutinpäivän muistan tästä eteenpäin taas uudella tavalla. Esikoispoikani nimipäivän lisäksi kotiin tuli aarre.

Minun komuuttini <3 

16 kommenttia:

 1. Onpa ihana! Ja melkoisen ripeästi sait sen laitettua kuntoon! Hienoa! Onnittelut nappiin osuneesta löydöstäsi!

  VastaaPoista
 2. Aikamoinen aarre, mutta myös aikamoinen tehopakkaus olet :)

  VastaaPoista
 3. Voi ihana :) Löydät on kyllä parhaita. Itsellä hakusessa vanha liinavaatekaappi, ja tuntuu ettei millään löydy. Huonompi juttu näin kärsimättömälle ihmiselle ;)

  VastaaPoista
 4. Hieno löytö!

  Hioitko vanhan maalipinnan ja maalasit muutamaan kertaan??

  Vai kuinka sait sen valmiiksi noin pian?
  Meillä on mökillä keittiössä kommuutti. Se on vanhan ajan vihertävä ja on jo vuosia pitänyt maalata, mutta en taida olla yhtä ripeä:)

  VastaaPoista
 5. Siellä on hihat heilunu todenteolla! Ihana kaunis komuutti! :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis aarre, ja jopas saitkin sen nopsaan valmiiksi! :) Oi että noissa vanhoissa tavaroissa on taikaa <3

  VastaaPoista
 7. Hieno löytö! Saako tiedustella hintaa...?Ihan vertailun vuoksi :)Löysin vasta blogiisi ja tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 8. Komuutti on tosiaan ihana ja huokaillen kuljen joka kerta sen ohitse, se on niiin kaunis.

  Ja tehopakkaus olen tosiaan, kun sille päälle satun...eilen satuin :)! Minulla on maalit ja pensselit hyvin helposti esille otettavissa ja tuo Helmi kalustemaali kuivuu kuin ajatus lämpimässä kodarissa. En hio läheskään kaikkia maalaamiani huonekaluja, esim. Komuuttia en hionut laisinkaan. Edellinen maalinpinta otti hyvin uutta maalia vastaan.

  Hion vain sellaiset huonekalut, jotka ovat enemmän "käytössä" esim. ruokapöytä, sänky jne. Lipastot, komuutti, pienet jakkarat olen jättänyt hiomatta ja hyvin on maali niissäkin kestänyt.

  Pari kolme kerrosta vetelin telalla ja se riitti peittämään viininpunaisen värin. Sisältä kaapista en maalannut, kannen alta kyllä. Kaappi on alkuperäisessä puun värissään.

  Hintaa tälle aarteelle oli 100€, olihan se kova hinta, mutta siinä nuo hinnat on liikkunut. Halvimmat olen nähnyt 70€ hintaan, mutta ovat olleet niin kaukana, että kuljetus olisi joka tapauksessa nostanut hinnan 100 pintaan. Satku oli mun kipuraja ja tästäkin pyysi ensin 150, yritti vielä saada 125, mutta sanoin että 100 enempää en maksa, kun kanteen jouduin yhden listankin ruuvaamaan kiinni :)! Tinkasin ja olen tyytyväinen. Maksoinko silti liikaa, vaikea sanoa. Tuohon olin kuitenkin henkisesti varautunut niin kauan kun komuuttia olen metsästänyt.

  Mielestäni on hintansa väärti ja niiin ihana, olen rakastunut <3

  VastaaPoista
 9. Ihanan Herkun olet löytänyt :)

  VastaaPoista
 10. Varmasti oli satkun arvoinen! Ja oli miten oli meillä jokaisella on ne omat unelmajutut, joista on valmis joskus maksamaan enempikin, kun sen ihanuuden löytää..jollekin toiselle se ei välttämättä ole sen arvoista, mutta sehän merkkaa vaan, että onko itselle :)
  Kommuutti on tosi kaunis, hienosti sen tuunasit! Ja huomaatkos taas, miten asioilla on tapana järjestyä, hih ;) juuri kun ehdit mulle sanoa ettei oo aikoihin huonekslulöytöjä ollut ja kommuutti ois hakusessa, niiiin.... :)

  VastaaPoista
 11. Ihana löytö!
  Kivaa alkanutta viikkoa!
  -k-

  VastaaPoista
 12. Ihana komuutti <3. Kun nyt fiilistelyiltäsi kerkiät, käy nappaamassa blogistani haaste.

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3