VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 25. tammikuuta 2013

Sulo sävelin

Viikonloppu on alkanut, se on kuin musiikkia korvilleni. Työviikko tuntui todella pitkältä, vaikkei muuten mitenkään ihmeen raskas tai uuvuttava ollutkaan. Tänään nautiskelen ja otan rennosti. Iso kasa kynttilöitä on sytytetty ja takkatuli lämmittää. Kukkia en tänään hakenut, minkä yleensä aina perjantaina teen. Helmililjat hurahtivat kasvaa pituutta ja leikkasin niistä kukintoja maljakkoon. Viikolla ostamat tulppaanitkin ovat vielä kauniissa kukassa.

Sain Vaniljaisen Liisalta Saksasta joulupostin mukana muutaman vanhan  nuottivihkon sivun. Olen säästellyt niitä kuin aarteita, ovat niin ihanasti kellastuneet. Alesta löysin kauniit valkoiset kehykset vitosella, joten nyt oli aika käyttää yksi nuottisivu. Minusta kehys ei muuta tarvinnut. Yksinkertaisen kaunis.

Aamulla nukutaan taatusti koko perhe pitkään. Iltapäivästä meillä onkin neidon kanssa tiedossa upea kokemus, kun pääsemme ihailemaan Disney on Ice Jääshowta. Joulupukki muisti perheen prinsessoja ihanalla elämyslahjalla.

Jos onni suosii, saan kotiutettua sunnuntaina yhden kirpparilöydön. Palataan siihen sitten kera postauksen, jos olen onnekas :)

Toivottavasti aurinko hellii meitä viikonloppuna,

ihan jokaista!

-Ansku6 kommenttia:

 1. Yksinkertaisen kaunis tuo nuottipaperi kehyksissään <3

  Ihanaa viikonloppua VillaHoviin. Ehkäpä törmäätte meidän Emppuraiseen jääshowssa ;) Hän sai kummeiltaan kivan lahjan, kun rakastaa taitoluistelua.

  Ps: Ihania postauksia oli monta tuolla alempana. Pohjapiirros haaste oliskin tosi hauska :)

  VastaaPoista
 2. Kylläpä onkin kaunis tuo nuottipaperi kehyksissään <3
  Mekin lähdetään samaan paikkaan koko perhe huomenna!!:))) Pääsimme Kummien kautta aitoon koko sakki ja täällä ollaan jo niiiiiiiin täpinöissään! Se on minunkin ensimmäinen kerta Areenalla ja Iinuli odottaa tosi kovasti saavansa nähdä Oikean Prinsessan <3

  VastaaPoista
 3. Menipäs Iida Emilia kommentit ristiin!

  Ihanaa Heidi, että koko perhe pääsette. Se on kyllä elämys! Voi kunpa oltaisi samassa esityksessä ja törmättäisiin, me olemme 14.30 näytöksessä!

  VastaaPoista
 4. Oih ihanaa! Mäkin olen kerran elämäsäni päässyt Disneyn jääshowhun! Mahtava kokemus oli pikku tyttönä, joten miksei olis isompanakin ;)

  Kehyksestä tuli kaunis kaikessa yksinkertaisuudessaan!

  Ja hmm, en malta oottaa, mitä ihanaa sä olet taas onnistunut löytämään!

  Ihanaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Nuottipaperi kehyksissä on tosi kaunis!
  Ihanaa viikonloppua ja Jääshowta!

  VastaaPoista
 6. Ai miten kaunis tuo nuotipaperi onkaan kehyksissään <3 Kauniit kuvat! Mukavaa viikonloppua <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3