VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 22. tammikuuta 2013

Hamekangasta

Eilen innostuin vaihtamaan kiikkuvanhuksen istuinosaan uuden kankaan, tai en sitä erikseen ostanut vaan kaivelin taasen kaappejani. Palasesta jäi sopiva palanen ja nukenvaunutkin saivat uuden peiton patjan päälle. Siinä kankaita kaivellessa, löysin ikeasta ostamani halpishalpis keittiöliinat (50 snt/kpl). Ne eivät siis päivääkään palvelleet oikeassa tarkoituksessaan aika ohuen ja kehnon laatunsa vuoksi. Mutta mekkokankaaksi ne olivat juuri passelit.

Minulle on vuosien saatossa kertynyt Mailegin pupu, jos toinenkin. Kaikilla vaan tuppaa olemaan kovin kesäiset ja värikkäät mekot yllään. Uusia pupuja koitan olla ostamatta, joten päivitin muutamalle pitkäkorvalle olkkarin ja ruokailutilaan väreihin sopivat mekot. Vanhasta pitsiliinasta leikkasin ihanat kaulaliinat ja muutamalle pupulle tein huivin pitsinauhasta. Nappilaatikosta kaivoin rusehtavat isot napit koristeeksi. Pyyhkeen materiaali on aavistuksen pellavamainen ja sopii täydellisesti pupun oman värin kanssa. Ompelukonetta en tohkeissani malttanut kaivella, vaan jokainen mekko on todellista käsityötä.








Pieniä muutoksia, mutta ihan kuin kotiini olisi muuttanut 4 uutta pupua. Ovat valkoisissa mekoissaan kuin morsiammet. Uudet kuosit tuovat ihanaa piristystä. Kiikun ilme muuttuu valtavasti kangasta vaihtamalla ja vaihtaminen on vielä äärimmäisen helppo tehdä.

Valkoinen, beige ja harmaa ovat nyt selvästi kevään värit Hovissa. Kun joukossa on muutama vihreä kukka, on tunnelma hyvin raikas.

Tiistaiterkut VillaHovista!

-Ansku

P.S. Tervetuloa uudet ihanat lukijat, toivottavasti viihdytte <3



3 kommenttia:

  1. Niin söpösiä nuo pupusi uusissa mekoissaan! Ja samoilla väreillä mennään näköjään täälläkin ;) Noh, sinne tänne pari vaaleanpunaista väripilkkua olen sallinut, mutta varsinkin olkkarissa aika väritöntä ja silti jotenkin ihanan raikas tunnelma :)
    Mukavaa viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  2. Mulla on kans puput saaneet valkeat vaatteet yllensä:-))

    VastaaPoista
  3. I H A N A T!!! Kyllä nämä pienet jutut piristävät ja paljon ilmettä! :) Mukavaa loppuviikkoa sinne!

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3