VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 7. tammikuuta 2013

Mattoja, haaveita ja tunnustuksia

Jotkut varmasti muistavat viime pääsiäiseltä epäonnistuneet mattovirkkaukset. Millä tahansa tyylillä niitä ohjeita yritti lukea ja opetella, niin toivotonta oli touhu. Koreja onnistuin virkkaamaan, mutta kunnon mattoa en. Kukapa muu tässä tapauksessa pyydetään hätiin kuin äiti. Ja sieltä se pukin kontista löytyi, virkattu matto. Viikonlopun suursiivouksen jälkeen matto pääsi olkkariin, kiikkuvanhuksen alle. On se vaan niin ihana <3



Ihana blogiystäväni Iida Emilia Pilvenhattaralta oli juuri saanut samanlaisen matto ihanuuden ja on myös tuskaillut heidän lattian kanssa. Samaa tuskaa eletään VillaHovissakin. En ole missään vaiheessa pitänyt  meidän pyökkiparketistamme, se on aivan liian kellertävä, rumasti kulunut ja siinä näkyy kaikki tahrat ja roiskeet. Voi kunpa joskus saisin sen valkoisen puulattian. On vaan niin iso projekti tyhjentää tämä tavaraa täynnä oleva asunto, hiomiset ja maalaamiset vielä päälle. Evakkoretkeä tietäisi ja varaston vuokrausta. Sillä kai se vaan on aina jäänyt. 

Sitä valkoista lattiaa odotellassa beige harmaa matto vaihtui sentäs valkoiseen, jotain valkeutta lattialle. Pojalle lähdettiin mattoa ostamaan, niin olkkariin löytyikin uusi vaalea matto. Poika on vielä ilman ;)









Olen viime aikoina lueskellut ison kasan vanhoja Jeanne d' Arc Living lehtiä eikä ne kyllä yhtään helpota sitä valkoisen lattian kaipuuta. Nuo lehdet on täynnä toinen toistaan kauneimpia koteja.

No onneksi on haaveita...

Iso kaunis kiitos teille ihanille immeisille, jotka olette ilahduttaneet minua kommenteilla. Täällä on ihan ilosta soikeena, kun tulee niin hyvä mieli. Ja mikä  vielä huikeaa, että  Sinikka ja Hiljamaaria antoivat minulle ihanan tunnustuksen. Blogini ei ole kuitenkaan ihan uusi, mutta hiljaisuudessa ja oman näköisenään kasvanut ja laajentanut pikku hiljaa lukijakuntaansa. Ja minä olen niin varma, että mun blogilla on just ne maailman parhaimmat lukijat...

<3 te kaikki <3

Kiittää hän ja kumartaa!

Nyt saunan lämpöön!

-Ansku

19 kommenttia:

  1. Aivan ihana tuo virkattu matto! (Kuten myös olkkarinkin;)
    Minullakin oli joskus vaikeuksia saada matosta kunnollista, mutta kun aikani yritin, niin ihan hyvä siitä tuli! Tosin se matto olikin paljon yksinkertaisempi, kuin tuo :) Nyt olisi taas tarkoituksena virkata uusi matto, kunhan vaan saan kuteet ostettua ;)

    Mukavaa viikon alkua Villahoviin!

    VastaaPoista
  2. Ihana virkattu matto<3 Kelpaa tänne myös samainen matto ja keinutuoli ja sohvapöytä ja se valkea puulattia;)) Ihanan näköistä ja niin omannäköistä, että on se kiva kun on samanlaisia sielunsiskoja ympäri Suomen maan<3

    VastaaPoista
  3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista
  4. Onkohan tuo olkkarin matto kuin se jonka minäkin juuri kotiutin..?
    Kaunista on teillä lattioista huolimatta ;) luulenkin, että sitä vaan ite aina kattoo omia nurkkiaan ihan liian kriittisesti.. Meillä nimittäin olkkarissa hyvin samanlainen lattia kuin teilläkin ja juuri samat asiat siinä kyllä itseä häiritsee...noh, ehkä joskus.. Unelmia ja haaveita pitää olla ja mistäs me sit enää blogattais jos ois täydelliset, valmiit kodit ;)
    Ihanaa alkanutta viikkoa sinne Ansku-ihanainen!

    VastaaPoista
  5. Lattiasta viis kun on noin ihana koti! :)

    VastaaPoista
  6. No voi kuules...ei tuota lattiaa huomaa kyllä laisinkaan kaiken muun ihanuuden ja valkeuden vallitessa. Mutta tiedän todella tunteen. Se vaalea puulattia olis piste iin päälle ;)

    Ihana matto, ihana olkkari <3

    Haaveillen uuteen viikkoon. haleja sinne :)

    VastaaPoista
  7. voi kun harmooninen koti! ja ihana matto!! meillä on valkoiset lattiat, mutta niin kuluneet että itseä ärsyttää. sitten kun ne lattiat joskus maalaa valkoiseksi niin kannattaa valita täyskiiltävä öljymaali niin hyvä tulee :)
    kivaa viikkoa sinnekin! :)

    VastaaPoista
  8. Minä myös eilen aloitin sitä pitsimattoa tekemään ja en onnistunut..siis ne reunat oli niin kuprulla että eihän sellasta voinu lattiaan ajatellakkaan..purin ja aloitin uudestaan mutta ei olin jo kohdassa 10 menossa siinä ohjeessa...ja aina vaan näytti epätoivottomalta..sitten sen purin tyystin ja aloin tekemään omaa mallia..
    Meillä on aivan samanlainen lattia mutta tää onkin vuokrakoti joten sen kannalta asialle ei voi mitään, mutta kauhean ruma on ainaskin meidän lattia...keltainen..ja päivällä myös lattiasta hehkuva keltaisuus saa beiget verhot näyttämään ikkunassa kellertäviltä ja ihan vaaleanpunaisen siis oiken hempeän vaaleanpunaisen lattian väri ja ikkunasta tulvivan valon kanssa taittaa persikaksi..

    VastaaPoista
  9. Meillä on pari pitsimattoa makkarissa, ja lisää kaipailisin. Ovat vaan peijooni niin raskaita virkata, ei ranteet tykkää.

    Kaunis on teidän olkkari, eikä lattia häiritse katsojaa.

    Tervetuloa kurkkaamaan uuteen alkutaipaleella olevaan blogiini.

    VastaaPoista
  10. Tulin nyt katsomaan mattoa isommalta ruudulta (eilen luin postauksesi kännykällä) ja ei se matto kyllä olekaan sama. Mutta kaunis se on ja sopii teille tosi ihanasti!
    Mukavaa päivää!

    VastaaPoista
  11. sehän on vain hyvä, että kaikki ei ole täydellistä; miten sitä muuten unelmoisi...? ;) ja ilman unelmia ois jo aika tylsää... huomasin tosiaan, ettei blogisi ole aivan uusi, mutta koska oli alle 200 lukijaa, päätin antaa tunnustuksen. ihanaa päivän jatkoa sinulle!

    VastaaPoista
  12. Kaunis matto <3
    Kaunis on myös kotisi, ihan tuollakin lattialla :)

    VastaaPoista
  13. Näinhän se on, että omaan silmään ottaa sellaisetkin asiat, jota muut ei edes huomaa. Ja pitäähän niitä haaveita tosiaan olla, tosin eipä täällä projekti tosiaan lopu kesken...alkaa suht uudessakin talossa tulla jo remppatarpeita.

    Mutta vaikka on kaunista ja teidänkin mielestä ihana koti, niin tuolle lattialle antaisin mielihyvin lähtöpassit :)

    Liisa...oikein huomasit maton. Eli ei ole Ikean matto, mutta aika samanlainen kylläkin.

    VastaaPoista
  14. Mä olen ihan koukussa nuihin mattoihin. Tosi hienot!!!!!

    Ja kiitos, on kivaa olla mukana maailman parhaimmassa joukkiossa, hih!

    VastaaPoista
  15. Kauniit ovat molemmat, sekä virkattu että ostettu matto<3 Ja kyllä teillä vaan on niin tavattoman kaunista ja vaaleaa, että voisi teidänkin kodista tehdä ihanan lehden:)

    VastaaPoista
  16. Minun matonkudevirkkaukseni kaatuivat jo pannualusen epäonnistumiseen, joten matot saavat jäädä suosiolla. Meillä on myös muutamassa huoneessa tuo lattiaremonttihaave. Miten ihmeessä saisimme tämän yhteisen haaveen toteutettua....? :)
    Mukavaa loppuviikkoa sinulle♥

    VastaaPoista
  17. Minäkin aikani haaveilin valkoisesta lattiasta, kunnes otin härkää sarvista ja puolikkaan huoneen kerrallaan maalasin. Hetkeäkään en ole katunut, vaikka kaikkien oppien mukaan en hommaa tehnytkään :). Teillä on niin kaunista, lattiasta viis ;). Kyllä ne haaveet toteutuu, kun tarpeeksi sitkeästi jaksaa niihin uskoa <3

    VastaaPoista
  18. Blogissani on sulle jotain :)
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3