VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 8. toukokuuta 2012

Saamattomuutta

Liekö allergian vuoksi nautittavat lääkkeet vai nurkan takana vaaniva flunssanpoikanen syynä saamattomuuteen. Väsyttää ja laiskottaa, veto poissa. Ei vaan ole minulle tyypillistä, kun on aina tottunut jotain puuhailemaan.

Töiden jälkeen lähes kaaduin sohvalle ja uni nappas samantien...ja voi että mikä horror tila on unien jälkeen, hyvä että ylös pääsi sohvan pohjalta.

Pyykit jaksoin sentäs kerätä ja ulkokukat kastella. Ilta-aurinko valaisi taas portailla olevia kukkia niin kauniisti, että kameran nappasin kaveriksi.


Viikonloppuna lenkkeillessä keräsin muutamia koivunoksia maljakkoon, sisälle en niitä uskaltanut tuoda, kun allergia oireilee sen verran pahasti. Isot silmut vaan ovat niin ihana keväisiä ja merkki tulevasta vihreästä kesästä.


 

Yksi otos vielä Lilla Hovista, jossa näkyy myös puutarha. Löysin kätköistäni tuota valkoista kukkapenkkien reunaan tarkoitettua aitaa, se sopi täydellisesti mökin reunustalle. Neiti heti tuumasi, että tämä on minun oma puutarhani ja nosti sinne risuporon kasvimaan vahdiksi :)



Täytyy kyllä todeta, että on mulla ikkunalla upeat pelargoniat...ne jaksavat ilahduttaa joka päivä - ensimmäisenä aamulla verhot avatessa ja viimeisenä illalla verhot sulkiessa ja monta monituista kertaa aina keittiönikkunasta ulos kurkistaessa.

Nyt kannustamaan leijonat voittoon...Ansku

13 kommenttia:

  1. Ihanaa ihanaa ihanaa!!! Siis mieletön Lilla Hovi <3 <3 <3 Mä täällä jo ties kuinka kauan suhailen kuvia ees taas, aivan mielettömän kaunista ja suloista ja HUOH, en osaa sanoin edes kuvata! Kyllä kelpaa pikku emännän tuolla leikkiä! Mäkin muuttaisin tuonne asumaan ihan koska vaan! Peipposesta nyt puhumattakaan ;)

    Ja kivoja tunnareitakin olit tuolla aiemmin laitellut ja ihana oli myös nähdä kunnon kuva susta <3 Niin sydämelliseltä ja iloiselta siinä näytät! Olikohna tuo kuva niistä juhlista, joihin valmistautumisesta jokin aika sitten postasit? Joka tapauksessa Wau!

    ps. ei me nyt muuten Marikan kanssa toisiamme sen paremmin tunneta, mutta Marika oli urkkinut mun kengännumeron ja ollaan me kerran tavattu, että se suunnilleen tiesi, minkä kokoinen olen, hih ;)
    ...tai noh, tunnetaan me nyt, kun just vietettiin muutama päivä aika tiiviisti yhdessä ;D

    Aurinkoista viikon jatkoa ja koitahan nyt taltuttaa se flunssanpoikanen! Pus <3

    VastaaPoista
  2. No voihan kökkö nyt sitä flunssapöpöstä! Parempi levätä vaan jos siltä tuntuu. Eiköhän se lepo anna parhaiten taudille kyytiä!

    Ja siis voi IIIIKS tuota Lilla hovia <3 Siis niin söpö ja ihana!!! Kyllä teitte suurenmoisen työn, kun herätitte leikkimökin henkiin. Ja ihana pikku puutarhakin siellä! Voi että määkin haluun tonne leikkimään :)

    Oletko siis pitänyt jo pelargonioita ulkona yölläkin? Niin nättejä ovat!Itse ostin tänään juuri pari belargoniaa, ja orvokkeja pihaa piristämään :)

    Hellurei :)

    VastaaPoista
  3. Niin, ja vielä yksi kysymys ;)
    Mistäs Lilla hovin oven eteen on ilmestynyt tollanen ihana pyöreä matto? Saitko itse tehtyä.

    Mulla virkkausinto on alkanut hiipumaan...

    VastaaPoista
  4. Ihastuttava idea tuo Lilla Hovin pikkuaita. Tuo nimi on kyllä myös niin mukava oivallus :)
    Tsemppiä sulle mahdollisia pöpöjä vastaan :)

    VastaaPoista
  5. Voi teitä ihanat...mä täällä ihan punastun kehuista. Joo tunnustuksessa ollut kuva oli niistä työpaikan juhlista, johon sai kunnolla laittautua...en tiedä kuka ja missä vaiheessa tuo kuva otettiin, mutta onnistuin sen löytämään juhlien kuvakoosteesta intrasta.

    Ja Lilla Hovista olen kyllä ylpeä, muutos ja käytettävyys, silmän ilosta puhumattakaan on nyt ihan toista luokkaa. Ja itse omistajakin pitää uudesta talostaan kovasti. Sisämaalausta tehdessä se nimi vain tupsahti mieleen :)

    Mökin terassilla oleva matto on pari vuotta sitten
    Pentikiltä ostettu wc:n matto, se oli hetken käytössä, mutta oli liian liukas...joten nyt se löysi paikkansa Lilla Hovin terassilta! Ja joku kyseli myös mistä kirpparilta tein löytöjä...kävin parillakin kirpparilla, toinen Tikkurilassa Vantaalla ja toinen Oulunkylässä Hgissä, jälkimmäinen täysin uusi tuttavuus.

    Virkkausinto ei ole laantunut, mutta korilinjalla ollaan edelleen. Viime päivien urakkana kukkakorien virkkausta äideille ja mummoille...koukku on saanutkin heilua urakalla...meillä mummoja riittää :)

    Ja juu pelargoniat ovat olleet ulkona jo useamman viikon...yöpakkasia toki jännään koko ajan ;)

    VastaaPoista
  6. Voi jestas ku ihana Lilla Hovi!! ♥ Pikkuaita antaa vielä ihanan viimeisen silauksen! :)

    VastaaPoista
  7. Olit kyllä viikonloppuna tosi ahkera, joten nyt voi ihan luvallakin huilia. Jos on flunssapöpö tulollaan, niin sitä suuremmalla syyllä huilaat sen tiehensä heti ;-)

    -Tuija-

    VastaaPoista
  8. Suht tuore lukija on täällä vieraillut ja ihastellut monet kerrat!

    Lilla Hovi kelpaisi ihan vain mullekin (meillä kun ei muita tyttöjä huushollissa ole...)

    PS. Blogissani on sinulle jotain.

    VastaaPoista
  9. Pelargoniat on kyllä niin kauniita ja nostalgisia kukkia. niitä Meillekki aijon muutaman ostaa :)

    VastaaPoista
  10. Kaunista teillä on siellä! Niin kauniit pelargoniat ja ihana Lilla Hovi!
    Hyvää viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  11. Pelargoniat ovat niin kauniisti laitettu ja leikkimökki on oikein karkki, ihania !!

    VastaaPoista
  12. Toivottavasti voit paremmin, kyllä välillä pitää olla saamattomiakin päiviä...paljonhan oletkin saanut aikaiseksi ja kaunista.

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3