VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 4. toukokuuta 2012

Lilla Hovi

Olen 3,5 vuotias maalaisromanttisen äidin tytär. On ollut onni omistaa Lilla Hovi koko pienen ikäni, mutta vasta nyt siitä syntyi aito maalaisromanttinen tilani. Tähän saakka tämä kaunis mökkini on valitettavasti ollut vain kesälelujen varastopaikka.

Äitini VillaHovin maalaisromanttisen emännän innoittamana mökki koki melkoisen muutoksen. Äitini tunnetusti rakastaa valkoista maalia ja sillähän sitten mökkinikin maalattiin. Mökkini oli ennen sisältä mäntyinen ja kovasti jo kellastunut, mutta sai nyt raikkaan ilmeen - no on se myönnettävä - sen äidin rakastaman valkoisen maalin ansioista. Äiti vain tokaisi, että "saa kyllä yksi kerros maalia riittää", kun ei ole kuulemma kovin ergonominen työasento pienessä mökissä isolle immeiselle :)

Maalausurakan jälkeen pääsimme tupaani sisustamaan. Uudet kukkaverhot, kauniita astioita ja pieni suloinen pöytä. Saimme sisustettua mökin lähes kokonaan vanhoilla tavaroilla. Tiimarin raikas kevät valikoima innosti muutamaan uuteenkin hankintaan ja muutama löytö pääsi kirppariltakin tupaani. Lopputulos äidin mielestä kukkaisen raikas ja minä totean, miten IHANA!

Ja kuten kaikissa omakotitalourakoissa tuppaa olla tapana, niin pihatyöt ja ulkomaalaus on vielä hiukan kesken. Onneksi aurinkoisia päiviä tulee lisää ja saamme jatkaa äidin kanssa taloni ulkomaalausta ja pihatöitä. Mutta kurkistetaan nyt kauniiseen tupaani!Tervetuloa...Lilla Hovin emäntä

5 kommenttia:

 1. Aivan herkullisen ihana!
  Onnea vaan Lilla Hovin emännälle, kyllä kelpaa kaveriden kanssa mehuhetkiä viettää tuolla!

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihana! Meillä on ihan samanlainen remontti täällä menossa:)

  VastaaPoista
 3. Oi miten kaunista siellä on, ihanalle näyttää!

  Luin edellisen postauksen jo aikaisemmin mutten ehtinyt silloin kommentoimaan. Siellä oli tosi kivoja tunnustuksia!:) Tunnistin niistä monesta itsenikin:)

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Voi luoja miten ihana Lilla Hovi <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3