VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 31. toukokuuta 2012

Syreenien huumaava tuoksu

Molempien lasten kevätjuhlat on nyt juhlittu ja suvivirren soidessa on kyyneliä kuivattu. Oikeasti itsellä meinaa pala tulla kurkkuun, kun lapset suvivirttä laulavat. Tunne on uskomattoman voimakas.

Kesäinen sää vaihtui aika koleaan ilmaan, harmi. Heti tahtoo illalla jämähtää sisälle, kun aurinko ei lämmitä. Syreenit ovat täällä nyt täydessä kukassa, nauttikaamme siitä. Syrieenien humaava tuoksu leviää ihanasti tuulen mukana ja osan tästä tuoksusta halusin tuoda sisälle saakka.


Syreenien lisäksi meillä on paljon eustoman kukkia. Löysin k-kaupasta reilun kaupan kimppuja, joukossa uskomattoman tuuheita ja isoja eustomia, paljon nuppuja ja pitkiä upeita oksia. Eustoma on minulle läheinen kukka, koska sitä oli hääkimpussani 12 vuotta sitten. Ostin kaksi kimppua ja niistä riitti useampaan maljakkoon ja moneen lasipulloon, vaaleanpunainen hempeys on vallannut Hovin.


Tänään saan nautiskella myös uudesta Jeanne d' Arc Living lehdestä, siitä nautin ehdottomasti ihanassa makkarissani juuri ennen nukkumaan menoa...se toivottavasti takaa makoisat unet.

Viikonloppuna haetaan koululaisen todistus ja kesä voi alkaa...lomaan on tosin itsellä vielä melkoinen tovi, mutta onneksihan kesä on vasta alussa!

                                  -Ansku

1 kommentti:

  1. Suvivirsi on aina vaan niin koskettava ja saa kyyneleet silmiin.

    Kauniita kuvia!
    Teillä kukkii jo noin ihanasti syreenitkin siellä. Meillä ne on vasta nupulla, mutta kovasti jo täällä odottelen että puhkeaisivat kukkimaan.

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3