VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 19. toukokuuta 2012

Ajan hammas

Ihania nämä pitkät vapaat. Olisin vain viettänyt ne kovin mielläni ilman näitä allergiaoireita. Luulin jo pahimman helpottaneen, mutta viime yönä meinasi muurautua silmät umpeen ja taas lääkärille hakemaan voimakkaampia lääkkeitä. Melekosen tympeetä!

Uhmasin kuitenkin oireita ja päätin tänään ulkoilla urakalla. Kesän ensimmäinen nurmenleikkaus on hoidettu. Ompelukoneen ostoreissulla tuli vanhasta autotallista ostettua myös tosi tosi vanha hylly. Oli aika kovia kokenut ja ajan hammaskin sitä oli nakertanut kulmasta. Annoin sen kuivahtaa varastossa kunnolla ja tänään se sai valkoista pintaan. 

Oikeasti hyllyn kuuluisi olla toisin päin. Asettelin sen nyt tuohon lipaston päälle aluksi, haaveilen sitä kuitenkin ulos. Minusta se olisi jotenkin jykevyydessään kaunis piharuukkujen ja kukkien hyllynä talomme seinää vasten...saa nähdä mitä pelireissultaan palaava isäntä tuumaa ajatuksesta...penkkiurheilu ja kisastudiot on vienyt multa miehen tänään, joten siltä ei ehkä kysytä :)
Pupujen penkkinä on ompelukoneen päällä ollut suojalaatikko. Sekin odotti sopivaa tuunauspäivää ja tänään rötvättiin valkoisen maalin kera ihan urakalla auringon paisteesta nauttien. Pensselin uhriksi joutui myös vanha hedelmälaatikko. Säilytän näissä kirjoja lehtiä, joten nyt taas mahtuu uutta luettavaa Hoviin.
Ennen saunaa kävelin vielä pitkin tiluksia ja ihastelin kevään uusia tulokkaita.

Kerrassaan kaunista...Luontoäiti antaa parastaan...

-Ansku

7 kommenttia:

 1. Kaunis on hylly ja sulla on siellä muutenkin niiiin paljon kaikkia ihania jutsia etten viitsi ruveta erikseen luettelemaan,tarkotus olis nimittäin nukkuakin tänä yönä;)
  Kauneimmillaan alkaa tosiaan luonto kohta olemaan,toivottavasti oireesi hellittävät ja pääset nauttimaan siitä oikein kunnolla!

  VastaaPoista
 2. Ihana hylly ja hyvä jos osaa välillä ajatella asiat "ylösalaisin", siis vaikka kääntää hyllyn ;-D
  Kauniita pikkuesineitä olit asetellut hyllyyn.

  VastaaPoista
 3. Oletpas saanut paljon aikaiseksi :)
  Toivon itsellenikin tarmonpuuskaa - sunnuntaina olisi vielä aikaa puuhailla <3 Siispä suloista sunnuntaita sinulle!

  VastaaPoista
 4. Kaunis hylly, kerrassaan :) Sopii hyvin sisälle ja varmasti myös ulos.
  Minulla on tapana myös maalata aina monta kerralla, jotenkin on saamaton kaivamaan maalivehkeet esiin yhden tuunauksen vuoksi, tekee sitten kaikki kertyneet. Viimeksi maalasin kaksi päivää... Tuli kuitenkin yläkerran aula uuseksi sen jäljiltä :)

  VastaaPoista
 5. Voi, miten ikäviä nuo allergiaoireet, kun eivät helpota :( Toivovasti uusista lääkkeistä on apua.

  Upea hylly ja upea koti!! Kyllä se valkoinen vain on kaunis väri, sanovat muut sitten toista ;D

  Aivan ihastuttavaa teillä!!

  Aurinkoista sunnuntaiaamua!

  VastaaPoista
 6. Ihana hylly, valkoinen kaunistaa kaiken:) Teillä on niin kaunis koti<3

  VastaaPoista
 7. Voi harmi noita allergioita! Toivottavasti lääkkeet nyt tepsii. Meidän esikoisella kans tosi pahasti silmät oirehtii, ja nenä kokoajan tukossa :(

  Olet saanut kuitenkin paljon ihanaa siellä taas aikaan! Hyllykkö on tosi nätti, ja sopis kyllä tosi kivasti hyllyksi kukillle ulos :)

  Oi että, noi lemmikit on suloisia kukkia <3

  Terv: Toinen kisaleski ;)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3