VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 3. toukokuuta 2012

Tunnustuksia1.Saunon JOKA päivä. Nukkumaan ei voi mennä ilman kunnon löylyjä :)

2. Pidän kaikesta kauniista. Omistan paljon koruja ja kelloja. Ne eivät ole useinkaan kovin kalliita. Ehdottomat suosikkini ovat hopea korut ja Snön korut. Pääosin ostan koruni itse, mutta joskus saan niitä myös lahjaksi. Parasta on lahjakortti koruliikkeeseen!

3. Pukeudun lähes aina mustiin vaatteisiin, mutta käytän värikkäitä asusteita ja koruja. Minulla on myös useat erilaiset silmälasit, joilla muutan asuni ilmettä.

4. Olen ihan KOTI ihminen, panostan ajallisesti ja rahallisesti kotiin paljon. En niinkään välitä matkustella tai sijoittaa kulttuuriin. Kotona on ihan parasta hölläillä, puuhailla, tuunailla, kokata, touhuta…olla KOTONA!

5. Olen siisti ihminen. Kotona tavarat ovat järjestyksessä, sänky aina pedattu, astiat ovat koneessa, pyykit joko kaapissa, narulla tai korissa. Toki lapsiperheessä on aina tavaraa siellä ja täällä, mutta yleisilme meillä on aina siisti. Naapurin lapsetkin ovat joskus todenneet, että teillä on aina niin siistiä. Ja onneksi lapsetkin ovat kasvaneet tähän tapaan ja pitävät huoneet (pääosin) siistinä, myös teini-iän kynnyksellä oleva poikani. Ja mikä parasta puolisonikin on siisti ja ollut sitä aina, vaikka itse siivoaminen ei ole hänellekään SE juttu.

6. Olen laiska liikkumaan. Pidän enemmän herkuista kuin liikkumisesta ja tietäähän mitä se tarkoittaa. Olen siis muodokas :) Olen siis myös ikuinen laihduttaja, mutta iän myötä olen oppinut rakastamaan itseäni juuri tällaisena.

7. Ostan kukkia joka viikko. Kotona on lähes aina leikkokukkia maljakossa ja vuoden ajan juhlien mukaisia kukkia siellä täällä. En niinkään välitä ostaa viherkasveja, mutta muuten olen aivan kukkahullu. Kesäkukkakausi saa minut aivan sekoamaan ja pian kukkivat syreenit lumoavat minut tuoksullaan täysin.

8. Minulla on kauniit ruskeat silmät. Olen perinyt ne isäni puolelta. Silmäni ovat parasta minussa.


Ja se riittäköön VillaHovin emännästä! Minulla on käynnissä yksi ihana kesäinen ulkoprojekti. Toivottavasti pääsisin kertomaan siitä teille jo viikonloppuna kuvien kera lisää.

Vielä yksi aamu ja taas huilataan!

Ja nyt sinne saunaan...Ansku


 

9 kommenttia:

 1. Hi, mää saunon kans joka päivä. Ja oon koti ihminen. Ja pidän kaikesta kauniista. Aika monta juttua sopii siis muhunkin ;o)
  -k-

  VastaaPoista
 2. Aivan ihana postaus:) Minäkin olen koti-ihminen, mutta voisinpa sanoa olevani myös siisti ihminen;)

  VastaaPoista
 3. Mukavan positiivinen postaus! Jotenkin niin avoin.
  Tossa siisteysasiassa olen tosi kade, tykkään että tavarat on paikoillaan, mutta muuten sitten imuroin yms. milloin sattuu siltä tuntumaan.
  Kuvistasikin kyllä huomaa, että teillä on nätti, siisti ja harmooninen koti.
  Muistatko muuten mistä olet hankkinut tuon keittiön katto-koukku-hässäkän? Kaipaisin sellaista mökille...
  Ihanan aurinkoista loppuviikkoa.

  VastaaPoista
 4. Keittiön katto-koukku-hässäkkä on ostettu White Home sisustusliikkeestä Vantaalta. Mutta vastaavia olen muistaakseni nähnyt Kodin1 liikkeessä ja olikoha Jotexillakin.

  Ja niin tämmönen mää oon :)

  VastaaPoista
 5. Ihania tunnustuksia :)

  Että mä oon yös kade tuosta siisteysvimmastasi, tai siis lähinnä siitä, että teillä osaa muutkin perheenjäsenet pitää järjestyksen! Itse rakastan myös järjestystä, muttakun muut perheenjäsenet eivät tunnu olevan samalla kannalla ;)

  Kaunis olet :)Ja kerrohan pian projektistasi!

  Terv: toinen herkkusuu

  VastaaPoista
 6. Ihanaa että kotoilu joka on niin muodissa tulee meiltä ihan itsestään..se siisteyskin voisi ;) Ei ole meillä likaista mutta aika ajoin sekaista..paitsi sosiaalikaffeen jälkeen iskee siivousvimma!

  VastaaPoista
 7. Moni asia upposi minuunkin. Siisteysintoilua saisi olla enemmän, ehkä sekin jo rajoittaa kun lapsi levittää leluja joka paikaan, nin ei jaksa koko aikaa olla siivoamassa.

  Ihanaa kevättä :)

  VastaaPoista
 8. Kiitti keittiö-hässäkkä-vinkistä!
  Ja vielä tuohon ulkonäkö-plussalistalle (kohta 8) voisit mielestäni lisätä: ihanan valkoinen, tasainen hammasrivistö ja suora, kaunis nenä ;-D

  VastaaPoista
 9. Ihanat tunnustukset, aika moni kävis mullekin ;-)

  Niin me ollaan samanlaisia, mutta kuitekin erilaisia...

  Mukavaa viikonloppua!

  -Tuija-

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3