VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 22. toukokuuta 2012

Puutarhan parhautta ja pala emäntää


Haasteita ja tunnustuksia leijuu ilmassa kuin siitepölyä kevättuulessa, onneksi oireet tunnustusten kohdalla ovat lämmin tunne rinnassa.

Kiitos kaunis Hanne ja Allidaalia. 

Olen näitä huono jatkamaan ja kierrättämään, kaiken lisäksi tein vielä muutoksia oman pääni mukaan. Yhdistelin, poistelin ja muokkailin...siis tuunailin kysymykset uuteen uskoon :)Sanomalehti vai Internet ?
- Olen aika koukussa nettiin tuon iPadin takia, mutta mikään ei voita aamukahvia tuoreen hesarin kanssa. Aamu alkaa virtuaalisesti, mutta jatkuu rauhallisesti painomusteen kanssa.

Suhteeni omaan Äitiini....
on läheinen, vaikka emme asu lähellä toisiamme. Pidämme usein yhteyttä puhelimitse ja kerromme toisillemme paljon asioita. Äitini on aarre!

Oletko onnellinen ? Elätkö unelmaasi vai unelmoitko elämääsi?
- Olen onnellinen, mutta muuttaisin mielelläni myös asioita elämässäni. Haaveilen, mutta vielä en ole tarpeeksi rohkea muuttamaan näitä asioita. Jatkan siis haaveilemista onnellisena...

Jos saisit 1000 euroa tuhlata mihin huvittaa, mitä ostaisit juuri nyt ?
- Makuuhuoneen lastulevylipastorimpula saisi kyytiä ja vanha kaunis talonpoikaiskaappi sekä pienempi lipasto tulisi tilalle. Muutamaa jo huutiksesta on himoittu.

Lapsuuden paras muisto ?
- Kesälomat mummon ja ukin mökillä serkkujen kanssa. Uintia, aurinkoa, iloa, naurua...salaisuuksien jakamista ja yhdessä kokemista. Onni on edelleen jakaa salaisuuksia heidän kanssaan.

Mitä olisit valmis tekemään rakkaittesi puolesta ?
- Ei taida olla asiaa, jota en olisi valmis tekemään heidän puolestaan.

Suurin saavutuksesi tähän mennessä ?
- Ihana perhe, kaunis koti ja antoisa työ.


Missä olet 10 vuoden päästä ? Kerro miltä elämäsi näyttää.
- Esikoinen on varmasti jo lentänyt pesästä ja kuopus taitaa elää pahinta teiniaikaa. Toivottavasti rakas siippa on edelleen matkassa, sillä tapaamisen 30 v päivä on käsillä. Olisikohan meillä pieni mummonmökki, jota hartaudella sisustaisin.

Mikä saa sinut onnelliseksi juuri tänään?
- Helpottavat allergiaoireet, kukkivat omenapuut ja ajatus perheen yhteisestä kesälomasta

Omenapuut olivat täydessä kukassa, kun muutimme 5 vuotta sitten VillaHoviin. Tämän kevään ensimmäiset omenapuunkukat on poimittu maljakkoon...muuttopäivää muistellessa!

-Ansku
P.S. Kiitos ihanista kommenteista edelliseen postaukseen liittyen. Pulpetti oli todellakin löytö ja vielä todella läheltä kotia. Omistaja itse on pulpetistaan kovin kiitollinen ja pienestä prinsessasta kasvoi heti iso koulua harjoitteleva neitokainen. Olemme löydöstä äärimmäisen onnellisia :)

4 kommenttia:

  1. Kiva kun otit haasteen vastaan ja lisäsit joukkoon vielä kauniit kuvatkin.
    Kivaa Tiistaita :)

    VastaaPoista
  2. Beautiful floral decorations. Have a nice day.
    Jana

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3