VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 10. toukokuuta 2012

Pölyä ja kukkasia

Atsih ja sitä rataa...juu-u minä olen yksi niistä, jotka kuuluvat siihen tämän kevään kärsijäjoukkoon. Jotain aivan mahdotonta ovat nämä allergiaoireet olleet tänä keväänä. Ihan harmittaa, kun ei juuri ulos tee mieli, vaikka ilma olisi kaunis kuin morsian. Helpompaa on vaan olla sisällä ja tirskua täällä, selviää kymmenillä vähemmän :/. Luojalle kiitos, kun tänään tuli vettä reilusti. Sataisi vaan joka yö, että edes vähän raikastuisi ja pöly laskeutuisi.

Voi kun saisi kevään ilman tätä pölyä...

Eikä tunnu pölyt katoavan täältä sisältäkään. Tänään oli siis minisiivouksen paikka, imurille kyytiä ja villakoirat ojennukseen. Työmatkalla ajoin Kodin1:n kautta...tuoreet kukkaset mielessä ja alennuskuponki kainalossa. Kotiin oli kiva tulla kimppujen kera ja siivouksen päätteeksi asetella niitä kotia koristamaan.





Koska alennuskuponki kohdistui koko ostoskertaan, tarttui matkaani muutama hortensia ja tämä suloinen kukkajakkara. Kun Lilla Hoviin muutti muutama jakkara ja pikkupöytä, oli lupa ostaa kotiin tilalle jotain uutta.

 



Ilahdus oli suuri, kun löysin ensimmäiset pionit. Väri ei ehkä mieluisin, mutta itse kukka on yksi upeimmista. Alimmaisen kuvan neilikat ovat ostettu valehtelematta varmaan 3 viikkoa sitten ja kukkivat vieläkin todella kauniisti. Vaihdoin vain tuoreen veden ja lyhensin niitä hiukan.


Saunassa vielä huuhdotaan päivän pölyt pois ja puhtaana sujahdus lakanoihin. Äippä saakin tänään pikku neidin lisäksi iso veikankin viekkuun, kun isi on työmatkalla. Aamu onkin aikainen, mutta päivän päätteeksi palkitsee alkava viikonloppu!

Salaisuuksia piilotteleva pikku neiti onkin antanut vihjeitä tulevasta juhlasta..."äiti minulla on sinulle salaisuus, mutta en voi sitä vielä kertoa"

Sitä odotellessa................Ansku

11 kommenttia:

  1. Oi, miten suloinen pikkuneiti!!

    Nuo neilikat ovat sitten kauniita (väri on herkullinen ;).

    Kukat kyllä piristävät kummasti, itse olen ne vasta vähän aikaa sitten "löytänyt" maljakoita kuluttamaan ja kovasti miehelle aina kauppareissulla vihjailen kukkaostoksista ;D

    Mukavaa torstai-iltaa!

    VastaaPoista
  2. Ihania kukkia..tulee niin romanttinen olo. Meillä on eskarilainen visusti pitänyt salaisuutensa vaikka olen luvannut tiedosta maksaakin :))

    VastaaPoista
  3. Kauniita kukkia<3 Ja kaunis pikkujakkara, itsekkin omistan samantyylisen selkänojallisen ,kuvio on vain roosa sävyinen:)
    Kaunista äitienpäivää<3

    VastaaPoista
  4. Ihania kukkia ja kauniita asetelmia. Oletko muuten ajatellut siedätyshoitoa allergiaasi? Meidän teinari ykkönen on juuri kyseisellä siedätyksellä ja ainakin hänellä se tuntuu tehoavan. Olen kuullut, että myös aikuisille se tuo helpotusta.
    Ihana odotella äitienpäivä-yllätyksiä!

    VastaaPoista
  5. Teillä on kyllä kaunis koti! Ihania nuo pionit, mistähän minäkin löytäisin omani... :o

    VastaaPoista
  6. Ai että ihania kuvia! :) Kukkajakkara on todella ihana, tuollaisen nappaisin itsekin oitis mukaan!

    VastaaPoista
  7. Ihania kukkasia!neilikat kestää kauan ,minulla on melkein aina valkeita neilikoita:-)

    VastaaPoista
  8. Ensimmäisten pioneiden kauppoihin tuleminen on kyllä ihana hetki, voi että millainen kukkakauneus sinulla on:)

    VastaaPoista
  9. Onpas mielettömän kauniita kukkia <3 Tympeää tuo allergia :( Onneks sade helpottaa ainakin hetkeksi..mukavaa viikonloppua!

    VastaaPoista
  10. Oi miten kaunista siellä on ja ihania kukkia!
    Oikein hyvää äitienpäivä viikonloppua!

    VastaaPoista
  11. Ihanan kukkaista!
    Toivottavasti pahin pölyaika olisi pian ohi.

    Kivaa viikonloppua!
    -k-

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3