VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Kesä mielessä

Äiti-tytär viikonloppu on kyllä ollut antoisa. Yhdessä ollaan puuhailtu ihania tyttöjen juttuja...sisustamista, maalausta, kukkia, piha hommia, kirpputoria ja unohtamatta herkuttelua. Mutta on se kiva saada myös pojat kotiin!

Lilla Hovin sisustamisen yhteydessä alkoi myös kotiin kaivata kesäisiä kuoseja.   Tämän kesäheinä tyttösen ostin itselleni saamillani syntymäpäivälahjarahoilla. Lahjaraha olisi liian helposti kelvannut myös ruokakauppareissulla, joten halusin ostaa itselleni jotain ihanan naisellista ja söpöä :)



Kesän terassikahvit mielessä täydensin GreenGaten valikoimaani muutamalla melamiini kupilla ja lautasella. Nyt voi huolettaa kattaa kauniisti ulos myös lapsille, eikä tarvitse pelätä latte kuppien särkymistä.




Kiikku sai kesäisen ilmeen uudesta istuinpäälisestä. Tukholman Åhlensilta ostamani käsipyyhe oli juuri sopiva kiikun istuin osaan. Nyt on neiti kesäheinälläkin kukkapelto pepun pehmusteena.


Olohuonekin raikastui kesätyynyjen ansioista.



Keittiön kesäkuosit ovat myös Åhlensilta. Kirpparilöytönä ihana teekannu, sokerikko ja kermakko. Samaiselta kirpparilta löytyi myös tuo ihana pöytäkello, jonka on kuin tehty ompelukonepöydän päälle. Heti kellon nähtyäni tiesin missä sen paikka tulee olemaan.



Eiliset vieraat toivat tullessaan rasiallisen mansikoita. Loput mansikat pilkoin tänään vaniljajäätelön sekaan ja nautin kesäiset päiväkahvit pikku neidin torkahdettua päiväunille. 

Ihana hetki vain itsestään!




Kyllä se kesä on taas vähän lähempänä. Viikonlopun keväiset ulkopuuhat ja  sisustaminen on antanut kummasti virtaa tulevalle työviikolle!

Pisamatkin ovat palanneet nenän päähän, selvä kesän merkki!

-Ansku



7 kommenttia:

  1. Kauniita kesäjuttuja olet kotiisi ripotellut.
    Kivaa Alkavaa Viikkoa !

    VastaaPoista
  2. Voi, miten kesäiseltä kotisi jo näyttääkään. Ihania kukkajuttuja niin astioissa kuin tekstiileissä ...mä haluun kans :)!!
    Ihanaa viikkoa sinulle :)

    VastaaPoista
  3. Kaunista! Ja aivan ihanat kirppislöydöt!

    VastaaPoista
  4. Niin kaunista, jälleen! Kyllä tuo kukkakuvio ja hempeät värit vaan tuovat kevään ja kesän mieleen, ei sille mitään voi!
    Hyviä kirppislöytöjä, missä kävit?

    VastaaPoista
  5. Oi miten ihania ostoksia kaikki!
    Tykkään tosi, tosi paljon noista kaikista.
    Aurinkoista viikon jatkoa!

    VastaaPoista
  6. Ihania, kesäisiä tekstiilejä! Ja todella kauniita astioita! ♥

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3