VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 14. tammikuuta 2012

Ruusuja ja ruutuja

Käytiin Nuutin päivän (oli tosin eilen) kunniaksi esikoisen kanssa pyörähtämässä kaupoilla. Sanottasko, että palkka tuli ja meni. Ruoka ja bensa maksavat kyllä aivan järjettömästi. Ihan puistattaa!







 Palkkapäivän ja parin lähteneen kilon kunniaksi palkitsin itseni GreenGatella. Pari uutta lattemukia kokoelman jatkoksi ja aina tarpeellisia käsipyyhkeitä. Ilokseni sain kuulla, että CountryWhiteen tulee pian kevään uutuuksia GG:n mallistosta. Päätin, että jos puntarin lukemat pienenee lisää, niin sitten on lupa palkita itsensä GG uutuuksilla. Tästä on sitten pidettävä kiinni!

Olen tosiaan tsempannut liikunnan ja ruokailun suhteen vuoden alusta ja ihan kivoin tuloksin. Lenkkeilystä jälleen innostuneena päätin panostaa uuteen ulkoilupukuun, urheilukerrastoon ja asusteisiin. Vanhat kengät ovat hyvät, joten nyt on mukava, kaunis ja hengittävä puku lenkkeillä. Kummasti sekin innostaa laittamaan töppöstä toisen eteen.


Olen päättänyt etten kieltäydy täysin mistään herkuista, jotta into ei heti laantuisi. Lauantain kunniaksi lupasin itselleni muutaman lempparini, englannin lakritsin.





Olohuoneen pitsiverhot ovat saaneen jouluisten nauhojen jälkeen uudet rusetit. Vaaleanbeigenauha vaaleanpunaisella raidalla, sopivat kuin nenä päähän olohuoneen sävyihin. En tiedä miten värit erottuu auringon valoa vasten, mutta oli pakko saada nuo säteet kuvattua.



Upea  ja aurinkoinen pakkaspäivä. Nyt vaan uutta taminetta ylle ja nauttimaan pakkasesta. Voi sitten hyvällä omalla tunnolla illalla vähän herkutella!

                            Nautinnollista viikonloppua,

                                                             Ansku

4 kommenttia:

  1. Ihanat GG:T! Mä odotan kans uusia GG:n kuoseja tulevaksi.
    Tsemppiä kevennykseen!
    -k-
    Varmaan tunnistat kyllä mut...

    VastaaPoista
  2. Hienot GG:t olet ansainnut :) Minäkin odotan innolla uutta GG:n mallistoa, tälläkertaa värit on niin ihqut. Mukavia lenkkejä!

    VastaaPoista
  3. Ihanat kupit ja pyyhkeet! Minäkin pääsen shoppialemaan mieheltä joululahjaksi saamani lahjakortin voimi uusia gg-ihanuuksia tiistaina! En malta odottaa!
    Mutta toi oiskin hyvä, että palkitsisi itsensä gg:llä lähtevistä kiloista! Mullakin ois joulunseudun aikana tulleita 3 tiputettavana, puuh :(
    Eilen olit mielessä, kun mies kotiutui ystävien muutosta kiva retroKELLO mukanaan ;) Pitääkin kuvata ja postata, keittiöön se päätyi, kana-aiheinen kun on...
    Mukavaa alkavaa viikkoa ja zemppiä lenkkeilyyn ja laihdutukseen! Kiva ulkoilla uudet tamineet päällä :)
    ps. en mäkään koskaan kokonaan kieltäydy herkuista, muuten himo kasvaa ihan liian suureksi ja onnistumisprosentti laskee huimasti ;/ Kohtuudella saa nautiskella!

    VastaaPoista
  4. Onnittelut karisseista kiloista, ja uusista ihanista GG-kupposista! Samaa mieltä muuten, että ihan törkeesti maksaa nykyään kaikki :/

    Voih, miten mäkin nyt saisin itseni liikkeelle tuon kevennyksen suhteen? Tarkoitus olis kans pikkasen liikkua enemmän, ja vähän vähentää herkkuja. Kohtuus kaikessa :)Ehkä esikoisen synttäreiden jälkeen sitte ;)

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3