VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 16. tammikuuta 2012

Viikonloppuna kuvattua

Niin se vaan viikonloppu tuli ja meni. Jälleen uusi viikko on startannut. Maanantai olikin varsin kiireinen päivä ja viideltä tuntui, että nyt saisi olla muutama tunti lisää tässä työpäivässä. Onnekseni nuo lapsukaiset estävät ylityöt, niitä nimittäin saisi tässä hommassa tehdä jatkuvasti. Olen tehnyt päätöksen ja sen ääneen sanonut työyhteisössäkin, että ylitöitä en tee kuin ihan välttämättömissä tilanteissa. Työt ei tekemällä lopu ja ei nämä rakkaat lapset sitä ymmärrä, jos äiti tai isi olisi illat pitkät töissä. Sitäkin näkee aivan liikaa. Ja hommaa riittää kiitettävästi kotiintultuakin. Jatketaan aamulla siitä, mihin illalla lopetettiin.

Tällä kertaa kuvissa on vain otoksia sieltä täältä. Treenailen kuvausta eri valoisuuksissa ja nautin aurinkoisista kuvauspäivistä, harmi kun niitä on vain mahdollista hyödyntää viikonloppuisin. Iltakuvat on niin tylsän kellertäviä. Nautin kyllä kovasti uuden kameran kirkkaista ja terävistä kuvista.

Tervetuloa räpsäyskierrokselle...
 Parin pyykinpesukoneellisen jälkeen onkin aika vaihtaa taas uudet tamineet yllä, kuulokkeet korville ja pakkaseen lenkille!

Kohti kevyempää kevättä,

Ansku

6 kommenttia:

 1. Oikein ihania kuvia! Mistä tuo lävikkö on? On muuten söpö:)

  VastaaPoista
 2. Sitähän se arki on...töitä, ja kotitöitä, ja pari vapaata, ja taas sama rumba alusta, mutta hyvä ettet ole ylitöihin sortunut. Muutakin elämää pitää olla :) Ai että, kun mua niin kiinnostaa, mitä mahdat työksesi tehdä? ;). Jostain syystä mulla tulee ekana mieleen joku toimistotyö.

  Ihania kuvia olet napannut ympäri kotia. Kyllä vaan uudella kameralla kelpaa kuvailla :)

  Mukavaista viikkoa! <3

  VastaaPoista
 3. Ps: olen kyllä vähän kade tuosta sun lenkkeilyinnostasi. Heitäpä energiaa tännekkin ;)

  VastaaPoista
 4. Anne-Mari; lävikkö on tuominen äidiltäni joskus vuosi sitten, mutta uskoisin, että se on ostettu paikallisesta halpahallista. Äitini on supertaitava tekemään sieltä ihania löytöjä.

  Iida-Emilia; kiitokset....kuvailu on kyllä ihanaa kunnon kameralla ja sama tuntuu pätevän lenkkeilyyn ja lenkkivarusteisiin ;).

  Ja toimistohommia tavallaan, mutta hyvin lähellä asiakasta...finanssialan pyörteissä :)

  VastaaPoista
 5. On kyllä loistava ja niin oikea tuo sun asenteesi ylitöitä kohtaan!
  Sillä lopultahan työ on vaan työ..oli se kuinka kiva ja tärkeä tahansa.. Mikään ei korvaa kuitenkaan lähimmäisiä..kotia..ja oman perheen kanssa vietettyjä hetkiä.
  Kauniita yksityiskohtia olit kuvaillut..hih, näen sut siellä hiippailemassa kamera kourassa kuvailemassa nurkkia ;) luulen et näky on aika samanlainen kuin täälläkin harvase päivä ;)
  Mukavaa tiistaita!

  VastaaPoista
 6. Kiva kun vierailit blogissani, Vastavierailulle tulin :) Kauniita yksityiskohtia ja kuvia ja mielenkiintoista tekstiä!:) lukijaksi jään!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3