VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 20. tammikuuta 2012

Taisi olla laho puu...

Kotipäivä

Eihän tästä ole kuin muutama päivä, kun kehuskelin miten vähän meillä on lapset sairastelleet ja tässä sitä nyt ollaan...kuumeisen tytön kanssa kotona. Voihan jehna!

Kaappien siivouksen en sentäs tänään ryhtynyt, mutta lakananvaihtoa ja pyykkäystä voi hoidella hoivaamisen ohessa. Itsellekin laukesi aamuyöstä kova päänsärky, joten kai tämä vilttiketju päivä tekee ihan hyvää itsellekin.

Lakananvaihdon yhteydessä ajattelin hyödyntää valoisia kuvaushetkiä ja napsia meidän makkarista ja esikoisen huoneesta kuvia.

Vaaleanpunaharmaat lakanat ovat yhdet lemppareistani. Ihanaa aloittaa viikonloppu sujahtamalla puhtaisiin lakanoihin.

Vihainen teini vai oliko ne sittenkin niitä lintuja...

Vaikka meidän 10v esikoispojallamme alkaakin olla varhaisteinin oireita, niin oikeasti meidän poika on kyllä super reipas ja kiltti tapaus. Tunnollinen ja huomaavainen. Kuuluuhan se asiaan vähän haastaa vanhempia, etenkin äitiä.

Poika on hyvin tarkka vaatteistaan ja tavaroistaan. Äiti vähän epäilee jotain ihastusta, kun huone on siivottu moneen kertaan oma-aloitteisesti ja suihketta laitetaan kainaloon ja putelinkin ostin ihan omilla rahoilla. Asiaa tiedustellessa tuli kyllä vieno hymy huulille...

Ja kuten kuvista näkyy meillä eletään tässä vihaisten lintujen huumassa...joulupukki toi tuon isoimman siivekkään. Ja tänään sai poikakin puhtaat lakanat...Angry Birdsit tietenkin.
Me jatkamme nyt toipumista kotona...villasukat, dvd ja viltti korville. Toivottavasti perheen miehet pääsevät kotiin...sillä täällä tulee taas niin mahdottomasti lunta.

Mukavaa alkavaa viikonloppua kaikille.....Ansku

7 kommenttia:

 1. Täältäpä tultiin heti vastavierilulle. Vieraillaampa jatkossakin. Eikös tuo vaatehyllysi ole Ikeasta, meillä näet noita pari kappaletta myös. Kauniit ja halvat.

  VastaaPoista
 2. Juu tuo pojan huoneen hylly on Ikeasta, samanlainen löytyy myös kodinhoitohuoneen seinältä :)

  VastaaPoista
 3. Kivan näköistä pojan huoneessa.
  Toivottavasti teillä tauti talttuu pian, sairastaminen on niin kurjaa.
  -k-

  VastaaPoista
 4. Puhtaat lakanat ovat parhautta!
  Esikoisen huone on kyllä tosi kiva (ja on teijän makkarikin ;))! Hih, ihanaa aikaa elää poika, ensi ihastuksia, ei vielä suuria murheita toivottavasti, koulua, kavereita ja leikkiä vielä elämä täys :)
  Ja äitikin pääsee nauttimaan pojan ihastuksesta, kun ei tarvitse "potkia" siivoamaan ja muutenkin hyväntuulinen poika kotona <3
  Hyvää viikonloppua ja pikaista paranemista sinne!

  VastaaPoista
 5. Kyllä noin hienoon huoneeseen passaa tyttökavereita pyytää kylään ;D Pikaista paranemista ja mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. Kurjaa kun sairastatetaan!Meilläkin on vietetty kotipäivä pienen korvatulehduspotilaan kanssa. Pikkuisen sain järjesteltyä ja suunniteltua kotipäivien aikana.

  Sydämiä on muuten tulossa, kunhan ehdin hiukan paneutumaan ompeluksiin paremmin. Laitan sulle vaikka s-postia, kunhan saan valmiimpaa =D

  Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 7. Kiitokset paranemisterkuista...vielä jyllää tauti ja nyt sen kourissa on isi, kuumetta kehissä.

  Noita makkarin kuvia katsellessa alan olla entistä enemmän sitä mieltä, että nuo yöpöydät on saatava vaihtoon. Nämä olivat mieluiset silloin 5v sitten ja kyllähän niihin hyvin mahtuu lehtiä ja kirjoja, mutta saisivat kyllä olla valkoiset.

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3