VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 27. tammikuuta 2012

Kotoilua ja kantisiltailua

Niin se vaan on työviikko taas vierähtänyt. Tai itse asiassa itsellä se alkoikin puolta päivää odotettua aikaisemmin. Nyt on vuorostaan esikoinen kuumeessa. Poloinen tuli jo eilen koulusta kotiin kovassa kuumeessa ja pääkivussa. Reippaana  jaksoi olla aamupäivän yksin kotona ja äiti tuli hoiva-avuksi sitten puolilta päivin.

Ihanaa olikin tulla kotiin, kun siivoojat olivat täällä aamupäivän uurastaneet. Pian tulee 2 vuotta tämän palvelun ottamisesta ja voin kyllä todeta, että parhaimpia häälahjoja ikinä...yhdessä tuumin se itsellemme hankittiin. Pian jo onkin 12 hääpäivän aika...

Tällä viikolla on illat mennyt lumitöiden kimpussa, niitä on saanut tehdä joka ilta. Nyt alkaisi jo tuo kolaaminen riittämään.

Eilen illalla pääsin kutsuttuna CountryWhiten kanta-asiakasiltaan. Tarjolla olipientä syötävää, paljon erikoistarjouksia ja tupa olikin aivan täysi. Se oli yllättänyt yrittäjätkin...niin se vaan kanta-asiakas joukko kasvaa. Muutamia ihania löytöjä sieltä teinkin...kaikki oli vähintään -10%, mutta joukossa paljon myös suuremmallakin alennuksella. 

Svaneforsin ihanan keväiset tyynyliinat olivat ensimmäiset ostokseni korissa. Joulualesta löytyi hopeinen malja, hintaa ei tainnut jäädä kuin 6€. Kovasti odotin, että uutta GG:tä olisi jo ollut, mutta ovat kuulema tulossa lähiaikoina. GG nälkää helpotin yhdellä kulholla...tosin tämän ostamiseen ei ollut vaa'an lukema sitä mitä piti, mutta kun oli tarjouksessa...seliseli, tiedän!

Aika tuore alelöytö on myös tämä lasista ja puusta valmistettu purkki/vitriini. Jotain mukavaa sinne pitää keksiä, mutta toistaiseksi kaunistaa olohuoneen sivupöytää tuollaisenaankin.

Ihanaa aloittaa viikonloppu puhtaassa kodissa, maljakossa tuoreet kukkaset ja aurinkokin paistaa. Aamulla pääsen vielä kampaajalle kaunistautumaan!

Kunpa vain VillaHovin emo säästyisi kuumeelta...hienosti sitä olen ainoana tähän saakka onnistunutkin välttämään!

                                                 -Ansku

6 kommenttia:

 1. Mä olen täällä kans huhkinut siivouksen kanssa, nyt on puhdasta ja uusia kukkasia pöydällä, joten voi alkaa nautiskella viikonlopusta.
  Toivottavasti tuo viheliäinen tauti jättää teidät pian rauhaan!
  -k-

  VastaaPoista
 2. Voi miten ihanan keväisiä kuvia! Puhdas koti ja tuoreet kukkaset..siitä ei voi viikonloppu paremmin alkaa.
  Ihania nuo ostoksesi myös :)
  Minä makaan sohvan pohjalla ja bloggaan puhelimen kanssa kun olen liian heikkona nousemaan ja hakemaan konetta saati istumaan se sylissä. Yrjö Oksunen pistäytyi kylään. Mies vei koiran ja lapsen anopille..itse meni töihin kun oli ensin tuonut mulle colaa ja lääkettä.
  Juuri kun pääsin kehumasta että me on oltu niiiin terveitä..pöh.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Ihanan keväisiä kuvia kyllä ja hyviä ostoksia:))

  VastaaPoista
 4. Nuo Svaneforsin kevään kuosit ovat kyllä aivan ihania! Ja kivoja ostoksia olet muutoinkin tehnyt:) Kuvat ovat kyllä aivan ihanan keväisiä! Oikein mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 5. Ihania tyynyjä! Ja aivan mielettömän upea puusohva :) Tuollaiset kanttisillat on kyllä aika kivoja, ja niistähän on ihan PAKKO ostaa kun halvalla saa ;D Rentoa viikonloppua!

  VastaaPoista
 6. -k-: Siivottu koti on kyllä ihan parhautta. Sen hetken kun sitä lapsiperheessä kestää :)

  Liisa: Voi sinutkin on tauti selättänyt. Onneksi saitte koiran ja Peipposen hoitoon, sillä kipeänä lapsen hoitaminen on aika tuskaista. Toivottavasti tautisi jo helpottaa. Odotan niin kovasti sänkypostausta.

  Jasmiina: Kaunis kiitos ihanista sanoista!

  Heidi:Svanefors jaksaa aina yllättää. Ovat kyllä ihanat.

  Miia:Kiitos Miia, puusohva on varmasti parasta VillaHovista. Siitä en luovu varmaan koskaan. Kantisillat ovat kyllä mukavia arjen piristyksiä!


  Ihanaa viikonloppua teille kaikille!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3