VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 7. tammikuuta 2012

Kuin silloin ennen

Voi mikä ilo oli aamulla avata verhot, kun maa oli kauniin lumen peitossa ja pakkasmittarikin oli miinuksen puolella. Tulossa siis loistava ulkoilupäivä.

Koko perhe heräsikin ajoissa, jotta ehdimme kaikki mukaan esikoisen salibandyturnauksen avausotteluun. Voitto tuli!

Kotiin palattuamme nappasin heti kameran käteen, kerrankin valoisaa. Onhan tuossa tekniikassa vielä paljon kehittämistä ja malttamaton luonne ei vain malta opetella kaikkia hienouksia mitä kamera tarjoaisi, noh hiljaa hyvää tulee...i hope so.

Olen ihastanut tähän old-tyyliin. Kurkistus VillaHoviin tehdäänkin tänään vanhan ajan tyyliin.

Lounaan ja päikkäreiden jälkeen päästäänkin lumitöihin.

Ihanaa tulla illan suussa takkaa lämmittämään, kun taatusti on punaiset posket!

-Ansku

8 kommenttia:

 1. Ihania kuvia! Mukavaa viikonlopun jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Vastavierailulla ja kauniiltahan täälä näytti, tunnelmaa!

  VastaaPoista
 3. Hellurei!

  Ihana tosiaan, kun tuli kunnon talvi tammikuulle ( ainakin hetkeksi edes ;).

  Villahovin rouva onkin nyt innolla kuvaillut, ja hyvä niin, jotta saamme ihastella paljon kaunista kotianne <3 Teilläpä onkin upeat puitteet! Noin korkea katto, ja kaikki. Tilaa vaikka kuinka ja paljon.

  Onko muuten tuo ruokailuhuoneen lautashylly se Elloksen versio? Olen sitä ihastellut!

  Iloista viikkoa!

  VastaaPoista
 4. Kiitokset kauniista sanoista teille kaikille.

  Kummasti se kuvausinto on kasvanut uuden kameran myötä. Kameran ostoon kuului ilmainen kuvauskurssi, se olisi kyllä käymisen arvoinen...kun vain löytäisi sille sen ajan.

  Oma lautashyllyni on ostettu WhiteHome sisustusliikkeen alesta viime kevät talvella. Sain sen suht edullisesti, kun siinä oli pieni virhe. Jos oikein tarkasti katsoo, niin reunassa roikkuvien saksien kohdalla hylly on irti seinästä. Eli se on vähän kiero :)

  Periaatteessa ei haittaa menoa eli on vain kauneusvirhe. Toki voi olla, että Ellos myy samaa.

  Ainut miinus puoli hyllyssä on seinän ja välikapulan välinen etäisyys. Se on todella kapea ja isot lautaset harvoin mahtuvat hyllyyn. Se välikapula vai mikä se oikealta nimeltä onkaan, on laitettu liian lähelle takaosaa, sen pitäisi olla aivan etuosassa. Oikeastaan se kierous mahdollistaa sen, että isommat lautaset ylipäätään mahtuvat hyllyyn. Hyllyn päällä oleva ruusulautanen ei esim. mitenkään mahdu sen kapeuden vuoksi hyllyyn ja on sen vuoksi siellä päällä...hurjalla sinitarra kiinnityksellä :D

  Juu meillä on todella avara ja korkea olohuone/keittiö/ruokailutila ala. Juuri siihen ihastuin, kun ensi kerran astuin VillaHoviin. Korkeus tuo tunteen, että asuntomme olisi paljonkin todellisuutta suurempi. Meillä on kuitenkin ihan perus 130m2 kokoinen omakotitalo eli ei mikään linna, mutta tuo iso tila tekee todella avaran tunteen ja kun kaikki huoneet on yhdessä tasossa, niin tilan tuntua on riittävästi. Mutta mistä johtuu, että säilytystilaa ei ole ikinä tarpeeksi :D

  Iloa alkavaan viikkoon, Ansku

  VastaaPoista
 5. Enpä olis huomannut kyllä kauneusvirhettä, ellet olis sanonut, eikä se siltikään kyllä mitään haittaa ;). Juu, taitaa tuo olla vähän nätimpi, ja vanhemman oloinen kyllä kuin se Elloksen lautashylly.

  No on teillä kyllä todella avaran näköistä, ja se säiltystilahan ei varmaan riittäisi koskaan vaikka neliöitä olis 200 :)

  Hei, kiva muuten tuollanen kuvauskurssi!

  VastaaPoista
 6. Kaunis koti <3
  Mulla aina sydän sykähtää teidän ruokailutilan kuvia katsellessani, se on sitten ihana!

  Sopii muuten hyvin sulle tuo tummakin look ;)

  Mukavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 7. No onpa teillä kaunista! Ja on tosi kiva, kun ulkona oli vihdoin viikonlopulla kuin postikorttimaisemat!

  VastaaPoista
 8. Ai, että ihanat sanat aina lämmittävät! Kiitokset kaikille ihanaisille!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3