VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 3. tammikuuta 2012

Muistoja vuodelta 2011

Monen ihanan blogin innoittamana päätin minäkin kurkistaa vielä kuvien muodossa viime vuoden tapahtumiin. Oli jännä huomata, miten kuvien määrä lisääntyi blogin aloittamisen jälkeen. Ja huomaa kyllä miten asiat unohtuvat niin kovin nopeasti.


Vuosi alkoi alennusmyyntien merkeissä, sisustusmielessäkin. Kaunis maalaiskeittiöni sai lautashyllyn ja tuon kauniin kattotelineen. Työkavereiltani läksiäislahjaksi saamalla Pentikin lahjakortilla ostin tuon kauniin valaisimen.Helmikuussa riitti sitä lunta ja lunta ja lunta ja lunta. Hiihtolomalla kotiimme muutti myös tämä ihana kiikku kaunokainen. Siinä tuli talven mittaan paljon istutta takan lämmössä, lumitöiden jälkeen.


 Maaliskuukin jatkui lumitöiden merkeissä ja kovasti kevättä kaivaten. Vihreää tulikin jo ostettua sisälle ja odottaminen alkoi.


Ja vihdoin tuli kevät ja kukkaset. Pääsiäisen ihanat helmililjat kaunistivat terassia ja pihaa kuoputeltiin valoisina iltoina.

Kukista hullaantunut VillaHovin emäntä pääsi valloilleen toukokuussa, kun pihakukat sai istuttaa. Mummon pelargoniat tulivat jäädäkseen...


Kesäkuun alussa kukkivat pihapuumme syreenit kauneimmillaan. Niiden upea kauneus ja huumaava tuoksu oli ihana. Kesäkuussa päättyi koulut ja tarhakin jäi kesälomalle, lapsukaiset juhlivat loman alkamista.

Heinäkuu oli koko perheen yhteistä loma-aikaa. Sukulaisia, Ruotsia, Muumimaailmaa...ihania lomamuistoja.

Elokuu oli juhlien aikaa. Esikoinen täytti vuosia kylläkin jo heinäkuussa, mutta juhlia vietettiin vasta lomien jälkeen. Sitten rakas veljeni vei vihille ihanan, kauniin Annan. Ihana rakkauden täyteinen elokuun juhla.

Syyskuussa korjattiin satoa. Luumuja tuli paljon, omenoita vain nimeksi. Syyskuu oli myös prinsessajuhlien aikaa.


Lokakuussa alettiin asettumaan kotiin. Illat pimenivät ja aikaa huuto.netille löytyi jälleen. Lokakuussa kotiin tulikin monta ihanaa kirppuritorilöytöä.Syksy oli pitkä, lämmin ja märkäkin. Kauniit syksyn värit koristivat portaita pitkälle syksyä, kun sitä talvea ei vaan alkanut kuulumaan. Ja alkoihan marraskuussa se joulunodotuskin todenteolla...


Joulu oli ihana ja lämmin, VillaHovi kaunis ja jouluinen.

Paljon ihanaa mahtui vuoteen, hiukan surua ja murhettakin. Kaiken kaikkiaan voisin kuitenkin todeta, että vuosi oli hyvä kaikkien epätoivonhetkien jälkeenkin.

Mielenkiinnolla odotan, miltä alkanut vuosi näyttää. 

                                        -Ansku
3 kommenttia:

 1. Ihana vuosimuistelo kuvien kera :)
  Taidan yrittää itsekin vielä tehdä samanmoisen. Jokainen muistelo on kuitenkin omansa näköinen...
  Ihanaa alkanutta vuotta vielä Ansku!

  VastaaPoista
 2. Hieno kuvakokoelma muisteloineen! Mukavaa vuodenalkua :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kommentista blogissani, niin löysin tänne!

  Kivasti muuten kävit vuoden tapahtumat noissa kuukausi kollaaseissa läpi.:)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3