VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 1. joulukuuta 2011

Ensimmäinen luukku

Joulukuu on vihdoin alkanut ja joulukalenterit ovat avattu, ihanaa! Meillä lapset tyytyivät tänä vuonna suklaakalentereihin. Nissekalenterikin on vain äidin ilona ja minä löydän jokapäivä siitä jotain kaunista...kuvainnollisesti!

Kovasti toivoin, että lumi olisi tullut tänään luukusta. Onneksi luukkuja on vielä 23 jäljellä, joten aikaa onneksi vielä on lumen tulla.
Jotenkin meinaa tämä harmaus viedä kaikki mehut. Ei jaksa, väsyttää, kehtuuttaa  ja sitä rataa. Josko viikonlopuksi kylään tulevat vanhemmat saisivat mielen virkeämmäksi. Muuten nuukahtaa koko Hovin emäntä ennen joulua. Joulustressiä ei kyllä ole, kaikki on ajallaan. Suurin osa lahjoista kasassa, kortit postiin kuljettamista vaille, kuusi ja joulupukkikin tilattu. Nyt tehdään pieniä juttuja joka päivä, niin kaikki on valmista 23 yön perästä.

Joulun odotus on siis vihdoin alkanut, kun luukut avautuvat yksi kerrallaan!

3 kommenttia:

 1. Tämä harmaus vie kyllä energia todella nolliin! Toivottavasti saataisiin pian lunta maahan. Ihana keinu ja Nisse :)

  VastaaPoista
 2. Olen joka vuosi tehnyt pojalle oman joulukalenterin johon olen piilotellut legoja ja suklaata. Tänä vuonna tyydyttiin kaupan legokalenteriin.
  Johtuskohan tästä pimeydestä, se on niin uuvuttavaa?

  VastaaPoista
 3. Kyllä saisi jo lumikin munkin mielestä tulla! Mutta oikeassa olet...vielä on 23 yötä aikaa lumen tulla, jotta saadaan valkea Joulu!

  Edellisen postauksen ajatuksissa on tosiaan perää... Ei saa unohtaa omaa itseään ja pitäisi aina pitää mielessä myös elämän oikeasti tärkeimmät asiat, kuten läheisten ja oma terveys, että on ystäviä, ruokaa pöydässä ja kengät jalassa... Vaikka tokihan ne ostetutkin ihanuudet iloa tuo, ei rahalla oikeaa onnea ja rakkautta saa...

  Mukavaa joulukuun alkua!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3