VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 16. joulukuuta 2011

16.12.


Ihanuutta, että on perjantai ja viikonloppu edessä. Viikko oli kiireinen ja kurkkukivun vuoksi väsyttävän pitkä. Tänään sitten lähtikin ääni töissä, vähän ikävää :/

Kotiintulo oli sitäkin ihanampi, kun kotona oli tehty joulusiivous ja ruokakin oli valmiina. Siivoojat toki tekivät tuon hurjan siivousurakan ja mieheni ruuan, ei nyt mitään gourmeeta, mutta lämmintä ja valmiina.

Tänään muuttui myös tukkani väri blondista bruneteksi, hiukan on totuttelemista itsellä ja etenkin lapsilla. Katsotaan jos vaikka viikonlopun joku luukku tarjoasi uuden profiilikuvan.

Tänään luukusta tulee peltirasiat, olen jotenkin ihan koukussa näihin. Aina löytyy uudella, vielä ihanammalla kuvalla oleva rasia. Mutta ovathan nämä kauniita pienten tavaroiden säilytyspaikkoja. Joululle tietysti omat kauniit boxit.


Viikos päästä jännittääkin jo kovasti...viime hetken ostokset olisi varmaan hyvä saada jo pian kuntoon!

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

                                         -Ansku

3 kommenttia:

 1. Anteeksi, kun olen ollut niin huono jättämään viestejä viime aikoina :( Nyt oli jäänyt kokonaan kyläilytkin vähiin. En vain ole ehtinyt omien "pakollisten" postausten lisäksi vierailemaan muissa blogeissa juurikaan :( Ja se kyllä ihan vaivaa itseään. Kiitos sulle, kun jaksat niin ahkerasti jättää viestejä kuitenkin, ne kyllä aina piristävät mieltä.
  Ajatella, että enää viikon verran Jouluun! Mäkin kaipailen lunta... Se kyllä varmasti toisi lisää joulumieltäkin, joka mulla on rehellisesti sanottuna ollut vähän kateissa pari päivää...
  Noh, kyllä se sieltä, kunhan alkaa jouluvapaat :)
  Hyvää viikonloppua ja halauksia!
  ps. noista peltibokseista tykkään minäkin!

  VastaaPoista
 2. Moi!

  Löysin tänne toisen blogin kautta ja liityin lukijaksi :)

  Käy kurkkamassa minunkin blogia!

  Nyt lähden teille vierailulle oikein kunnolla... :)

  VastaaPoista
 3. Täällä huhuilee lumeton Tampere! Vähän masentaa kun joulu on jo ovella ja maa on musta :(
  Onneksi joulu valmistelut on hyvällä mallilla ja nyt vaan nautitaan.
  Jouluiset rasia näyttävät kivalta.

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3