VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

perjantai 2. joulukuuta 2011

Toinen luukku

Onneksi on perjantai. Viikko tuntui niin pitkältä ja raskaalta. Tänään kylään saapuivat vanhempani ja siitäkös lapset ovat innoissaan, etenkin tämä prinsessa. Nyt nautitaan viikonloppu vanhempien kanssa ja sitten alkaakin sukulaisten vierailuputki päättymään ja koti saadaan viimeisteltyä joulukuntoon. Kummasti nuo petivaatteet pöllyävät ja keittössä häärääminenkin käy voimille. Pidän paljon vieraista, mutta jouluna on ihanaa rauhoittua ihan oman porukan kesken.Eilen illalla kaivelin joulukoristekätköjäni ja muutama ihanuus vielä pääsi esille, nyt alkaakin olla jo kaikki muut paitsi kuusi valmiina. Joulukuusesta nautimme sitten heti jouluviikon alusta saakka. Ai, että odotan jo sitä tuoksua.

Rentouttavaa viikonloppua kaikki jouluiset blogiystäväni!

                                   -Ansku

2 kommenttia:

  1. Kivoja nämä joulukalenterit, niin on meille äideillekkin luukkuja, mitä ihastella :) Sinulla siellä tuntuu olevan joulujutut jo niin hyvällä mallilla, että ihan kateeksi käy ;)

    Mukavaa viikonloppua ja touhusteluja vanhempiesi kera!

    Ps: Aika hyvä pointti tuolla alempana "kuka minä olen"- jutussa!

    VastaaPoista
  2. Hauska että muillakin on joulukalentereita. KIva käydä kurkkimassa. Odotan joulua! Ihana kokonntua omalla porukalla sitä viettämään. Kivaa Viikonloppua!

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3