VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 27. joulukuuta 2011

Arki alkaa, treenaus jatkuu


VillaHovissa on vielä ihan joulu, joten mitään uusia mielenkiintoisia kuvauskoheita ei vielä ole. Ja päivät on niin ikävän harmaita, ettei saa kunnon valoisia kuvaushetkiä. No tässä jotain vanhoja tuttuja nähtyjä juttuja, mutta uudella kameralla napattuna ja uudella ohjelmassa käsiteltyinä.


Tai itse asiassa tämä kynttilänjalka on löytö alesta tältä päivältä. Kuvaushetki illan kähmässä, kun katoin salaatti-illallista perheelle pöytään. Köyhäinhopea alkaa hiipiä VillaHoviinkin pieninä palasina.

Arki alkaa siis minulla huomenna, myrsky jatkuu, mutta lisää puita ei onneksemme enää ole kaatunut. Ja meillä on ollut kokoajan sähköt, toisin kun monella ystävällämme tai sukulaisella.

Uusi vuosi vie varmasti joulun mennessään, sitten taas vaaleampi ja raikkaampi VillaHovi...ja uudet kuvat, räps räps!

Myrskyn laantumista odottaessa,

                                                       Ansku

3 kommenttia:

 1. Milläs ohjelmalla sait nuo hauskat usvat kuvaan? Tää pimeys on kyllä rasittavaa, mutta onneksi päivä alkaa nyt hiljalleen pidentyä :)

  Minäkin täällä mietin, jaksanko katsella joulujuttuja vielä uuteenvuoteen asti ;)

  Tsemppiä töihin!

  Ps: Kerkesit jo alemyynneillekkin? Kiva löytö :)

  VastaaPoista
 2. Ihana kynttilänjalka ja muakin kiinnostaa, mikä käsittely tuon kivan efektin sai aikaan??!!

  Mulla toinen aivopuolisko vielä nauttii joulujutskista enkä halua niistä ihan vielä luopua, mutta toinen puolisko jo suunnittelee kevään värejä ja sisustusta...hih ;) HM:n kevätkatalogikin putosi juuri postilaatikkoon mukanaan ihanat Homen pastellit...

  Kauheita nuo Suomessa riehuneet myräkät...meillä on tyyntä, aurinko paistaa ja ihan kevään tuntua ilmassa (?) mahtaako tänä vuonna kunnon talvea tullakaan...

  Mukavia välipäiviä!

  VastaaPoista
 3. Moi ihanaiset...mun luotto kommentoijat :)

  UudenKuun Emilian vinkistä latasin(lue mieheni latasi) Pixlr-o-matic ohjelman koneelle ja sieltä löytyi tämä rosoinen efekti, jota siellä kyllä kuvattiin OLD -tyyliksi.

  Ihastuin kyllä ohjelmaan, kun olen aikaisemmin käyttänyt vain Applen omaa iPhoto-ohjelmaa ja sen vaatimatonta kuvankäsittelyä. Siellä oli muitakin kivoja efektejä, joita pitää testata, kun vaan ehdin napsia uusia kuvia.

  Myrskyt ovat tosiaan olleet täällä melkoiset ja tuhotkin sen mukaisia, ikävää. Mutta tänään sentäs paistoi jo aurinko...huomasin sen tuosta työhuoneen ikkunasta(jäin siis kiinni, että näin rauhallisina hetkinä ehtii blogata töissäkin).

  Mullakin on hiukan ristiriitaiset tunteet tuohon joulunsiivoamiseen, tavallaan se pitäisi saada heti pois, mutta on se kuitenkin niin kaunistakin :)

  Ja juu ehdin aleen, mutta oli se aika tuskainen reissu, kun joka paikka täynnä väkeä. Kaunis kynttijänjalka tarttui mukaan Stockmannilta.

  Aurinkoiset hetket meni siis töissä ja kun pian pääsen kotiin, niin taas on hämärää...aika mälsää :/

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3