VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 26. joulukuuta 2011

Kiitos Joulupukki

Voi mahoton sentään miten kilttejä oli VillaHovin väki ollut. Lahjojen määrä oli valtaisa. Minunkin toiveeni uudesta kamerasta oli kuultu. Tässä ensimmäisiä otoksia...treenausta selvästi tarvitaan, mutta nämä kaikki kuvat otettu ilman salamaa eilen hämärässä. Vanhalla kameralla ei olisi saanut kuin harmaata mössöä. Treenailut jatkuvat ja pian varmasti saatte kirkkaampia kuvia. Taisi kamera olla isännän omakin toive, sen verran siihen oli panostanut. Ihanaa omistaa kunnon kamera vihdoinkin.

Lapset ovat mielissään leluista, peleista ja onnekseni myös vaatteista. Pyhät ovat olleetkin todellista rentoutumisen ja nauttimisen aikaa. Ihanaa maata ja herkutella hyvällä omalla tunnolla.Lahjoista mieluisimpia oli toki kamera ja pukin ylläri ipad, ihana laite...jos nyt laitteista voi noin sanoa. Mutta tuo sisaruskuva perheineen veljeni häistä oli kyllä odotettu ja toivottu lahja. Ihanaa kun meistä on tuollainen kaunis muisto.

Tänään täällä on myrskynnyt kovasti ja aamupala saikin meillä dramaattisen käänteen, kun iso kuusi kaatui pihallemme. Luojalle kiitos kukaan ei ollut alla, eräs autoilija tosin melkein jäi alle. Hui sentään. Aamupäivän isäntä naapurin kanssa sahasi puun pienemmäksi, muuten olisimme jääneet vangiksi omaan kotiimme....autolla liikkumisen näkökulmasta.

Huominen olisi minulla vielä vapaa ja sitten takaisin arjen kimppuun. Mutta nyt vielä nauttimaan sohvalle kynttilän valosta ja suklaasta...vieläkin sitä jaksaa syödä.

Joulun jatkoja!

                              -Ansku

4 kommenttia:

 1. Onpas kuvat jotenkin pieniä, kun piti vähän kikkaillen ne siirtää. No mutta seuraavat sitten laadukkaampia ;)

  VastaaPoista
 2. Tosi hyviä ja teräviä kuvia olet saanut ilman salamaakin! Olen huomannut, että kuvausinto vaan lisääntyy hyvällä kameralla, joten kuvaamisen iloa sinne :)

  Huh, onneksi kuusen kaatuminen ei aiheuttanut pahempaa tuhoa. Täälläpäin myrskysi kans hurjasti, ja ulkona lenteli lyhtyjä ym..

  Leppoisaa vapaata huomiselle. Itse menen töihin, mutta jatkan sitten lomailua :)

  VastaaPoista
 3. Moikkelis. Bongasisn sinut jostain kommenttiboxista. Näin niitä kivoja blogeja löytää. Myrskystä ja joulunpäivistä mennään kohden kevättä.. Tätä mää oon tänään joka paikassa rallattanut. Haetaan nääs iltapäivällä naapurista käyttämätön kiikku meille..ihan vielä en siihen uusia pehmuisteita laita..Palaillaan !!

  VastaaPoista
 4. Onnea uudesta kamerasta! Kyllä on mahottoman kiva otella kuvia kunnon vehkeellä..vaikkei mikään mestari ookaan ;) minä siis..
  Ihana kuuloinen Joulu Hovissakun ollut ja onneksi ei käynyt kuinkaan sen kuusen kanssa!
  Mukavia välipäiviä!
  Mulla kävi tänään kutsu sorvin ääreen varuillaolosta..noh..loput välipäivät saankin sitten vapailla ja eilen jo jättivät rauhaan kun oli varuillaolo.
  Halauksin ja aurinkoiset terkut!

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3