VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 1. maaliskuuta 2016

Virtaa

Voi miten tämä keväinen valoisuus antaa minulle virtaa. Valoisaa on jo heti herätessä ja vielä pitkälti töidenkin jälkeen. Kyllä kevät vaan on ihan huikea vuoden aika...keväinen aurinko on jotain aivan mieletöntä. Lähdin palaveriin iltapäivästä ja oli kyllä mukavaa ajella aurinkolasit päällä pitkin keväisiä katuja.

Pääsin palaverista ajoissa kotiin ja oli uskomaton tunne, kun kameran kanssa sai vielä todella kirkkaita kuvia viiden aikaan. Täällä on kotia virkistetty uusilla matoilla ja sen myötä kodin ilme muuttuu kyllä aika nopeasti. Matot ovat kuitenkin aika isossa roolissa. Tuntuu ettei eteisaulastakaan ole saanut aikoihin hyviä kuvia, kun tämä tila on varsin pimeä. Nyt valoa riitti näihinkin neliöihin ja tila näytti todella avaralta vaikkei valoja oltu vielä laisinkaan sytytetty. On se vaan kumma tuo aurinko...se tuntuu tuovan lisää tilaa kuin varkain.

Ja päivät tästä senkuin pitenee. Ei voi olla kuin tyytyväinen. Joku päivä pitäisi ottaa urakaksi vielä ikkunoiden peseminen...se on ainoa ikävä puoli keväässä.

 Vielä hetken voisimme nauttia pikkupakkasista, mutta sitten odotan jo kovasti lumien sulamista. 
Hoviljonki kesäisine puuhineen pyörii jo mielessä. Kesäkeitaalle kattaisi mielellään kahvit viimeistään vapuksi...olisikohan se liikaa odotettu.

Kevään lapsi on ihan innoissaan...

-Ansku

6 kommenttia:

 1. Auringolla on sellainen ihmeellinen taipumus. Tänään ei niin harmita töihin lähteä kun on pakkasta ja ei aurinkoa näkynyt. Yleensä kaikkein upein ilma on silloin kun on sisällä ja töissä :)
  Ai niin ne pirun ikkunat :) saiskoos jonkun ne pesemään :S
  Kävin jo hörppäsemässä terassikahvit :D

  VastaaPoista
 2. Matot kyllä muuttaa paljon ilmettä, tosi kivoja mattoja oot hankkinu <3
  Ihanaa kun päivät on pidentyny <3

  VastaaPoista
 3. Aurinko on vaan ihana juttu <3
  Kivoja uusia juttuja olet kotiisi hankkinut.
  Nautinnollista Viikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitokset kamu, aurinkoenergia on kyllä ihanaa ❤️

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3