VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 23. maaliskuuta 2016

Pieni paratiisi

Viikonlopun reissun yksi ehdoton kohokohta oli ensimmäinen sisustuskauppa, johon Allidaalia meidät vei kyläilemään. Suloinen pieni putiikki Alexandra's Lifestyle hurmasi meidät hetkessä. Puodin ihana tunnelma, tuotteet ja ympäristö...jotain uskomattoman kaunista. Liikkeen omistaja Sannamari, herttainen ja todellinen asiakaspalvelun helmi hemmotteli meitä koko vierailun ajan.

Puoti on sisustettu todella harmonisesti. Pieneen tilaan on saatu mahtumaan paljon kaikkea kaunista, mutta silti tuotteet ovat sulassa sovussa keskenään. Kotoisa, maalaisromanttinen ja herkkä tunnelma...aivan kuin pieni paratiisi.

Tekemiäni löytöjä voit kurkata aikaisemmasta postauksesta (<- klik), josta kirjoitin heti reissulta palattuamme. Täältä liikkeestä ei todellakaan voinut lähteä tyhjin käsin kotiin. Putiikin pitäjä tarjosi meille herkullisten tarjoilujen lisäksi ikimuistoiset lahjatkin kauniissa kasseissa. 

Suosittelen todella lämpimästi tätä hurmaavaa putiikkia, jos vierailet Tampereella. Liike sijaitsee kauniin tien varrella Ojakadulla. Meidät se hurmasi niin totaalisesti, että reissumme myös päättyi tänne puotiin. Ja silläkään kertaa kukaan meistä ei voinut poistua tyhjin käsin.

Kaunis kiitos Sannamari <3

-Ansku

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3