VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 27. maaliskuuta 2016

Pääsiäiskukkasia

Kuten teistä moni on huomannut, olen aivan hulluna kaikenlaisiin kukkiin. Pääsiäisenä oli taas ihana syy koristella koti erilaisin kukkasin. Helmililja on kyllä tämän juhlan kaunein kukka ja pihaa koristaa aurinkoinen ja piristävä narsissi. Tuohon isoon vanhaan arabian kulhoon laitoin viimeksi kukkia jouluna, nyt oli pääsiäiskukkien vuoro. Heinää, helmililjoja ja pajunkissoja, niistä syntyi kaunis vaalea ja herkkä asetelma.

Kananmunankuoriin on kiva tehdä pieniä kimppuja helmililjasta, muratista ja lankaköynnöksestä. Niistä tulee herttaisia ja suloisia asetelmia. Valkoinen ja vihreä sopii kauniisti vanhojen huonekalujen ja astioiden seuraan. Heinä tuo tullessaan sama sävyä tekstiilien ja pupun kanssa.

Joku tarkkasilmäinen saattoi bongata keittiönpöydältä lasipurkillisen pipareita. Ne ei tosiaankaan ole joululta saakka siinä olleet, vaan teini toivoi pitkäperjantaina jälkkäriksi pipareita. Pakkasesta kun löytyi valmis taikina, niin helppo oli pojan toive toteuttaa.

Pyhät on kyllä ollut ihanan kiireettömät ja leppoisat, juuri sitä mitä odotinkin.

Ihanaa pääsiäisen jatkoa,

Ansku

3 kommenttia:

 1. Kauniit kuvat!
  Mukavaa pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
 2. Täällä ilmoittautuu toinen kukkahullu :-)
  Ihania asetelmia olet osannut tehdä, taidankin ottaa niistä hieman mallia.
  Hyvää Pääsiäistä!

  VastaaPoista
 3. Oih, miten upean pääsiäistunnelman oletkaan teille loihtinut <3 Nuo suloiset kukka-asetelmat ovat kyllä erityisalaasi!
  On kyllä ollut ihanan pitkät vapaat. Nautitaan vielä :)
  Aurinkoa päivääsi <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3