VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 28. helmikuuta 2016

Mattomietteitä

Tervehdys pitkästä aikaa. Me lomailtiin koko viime viikko Gran Canarian auringon alla, joten blogissa on ollut hiljaista. Instaan tulikin muutama lomakuva päivitettyä, mutta postaamaan ei reissussa jaksanut. Siellä nautittiin lämmöstä, uimisesta ja ennen kaikkea perheen yhteisestä ajasta.

Ennen reissuun lähtöä postiluukun tupsahti Hobby Hallin tarjouskuvasto ja siellä jäi pari kivaa mattoa kummittelemaan mieltä. Päätinkin reissun jälkeen piipahtaa heti tilaisuuden tullen katsastamaan mattotarjoukset. Tänään aamupäivän lumityöurakan ja kokkailun jälkeen ajelinkin Tammiston myymälään. Siellä on kiva käydä katsomassa matot paikan päällä, kun se on tuossa ihan lähellä. Ja voi jestas sentään, sieltähän tarttuikin useampi matto mukaan. Itse asiassa se mitä ajattelin hakevani, ei ollutkaan se paras eikä edes päätynyt ostoskoriin. 

Ruokailutilaan löysin todella edukkaasti villamaton alelaarista, siitä pidän valtavasti. Matolla jäi hintaa vain 35€ ja se pehmentää kivasti tunnelmaa, kun se peittää paljon tuota kellertävää parkettia alleen. Tämä onkin ensimmäinen villamattoni, olen niitä aina jotenkin vierastanut, mutta voi miten se onkin lämmin ja pehmeä jalan alla. Ruokailutilassa ei olekkaan aikoihin ollut mattoa ja nyt se tuli meille kuin vahingossa...The Löytö.Itse asiassa lähdin katsomaan mattoa keittiöön ja olohuoneeseen. Tämä keittiön matto on vielä testissä, mutta siitä taisi  kyllä tulla yksi suosikeistani. En oikein uskonut tällaiseen viskoosimattoon edes ihastuvani, saati tuollaiseen kuosiin, mutta juuri tuo kuosi ja maton silkkinen pehmeys sai nappaamaan tämän Vallilan maton viimeisen kappaleen mukaani. Ainoa mikä matossa mietityttää on sen arka väri keskellä köökkiä ja kokkailuja. Miltä se teidän silmiinne näyttää? Kotona se sai kaikilta heti hyväksynnän. Katsellaan pari päivää ja tuumataan, onneksi matot on palautettavissa.Kun Tammistossa ajelin, oli oiva syy poiketa samalla myös plantageniin. Sieltä mukaan tarttui muutama muratti, narsissi ja helmililjoja. Arvelinkin että sunnuntaina ei enää löydä tuoreita tulppaneja, joten leikkokukat jäi tällä kertaa ostamatta. Pääsiäistäkin siellä oli jo laitettu ja mukaan tarttui nuo hauskat posliiniset munankuoret. Ne sai jäädä köökin iloksi samantien.

Ihana rentouttava loma on vietettu ja kotiakin ehdittiin vähän laittaa. Nyt on sitten aika palata arkeen ja odottamaan seuraavia reissuja. Sellainen onkin tiedossa jo muutaman viikon päästä sisustussiskojen kanssa.

Ilo alkavaan arkeen,

Ansku

1 kommentti:

  1. Todella hyvät mattolöydöt! Mattoja on aina niin vaikea valita. Mahtavaa, jos sopivat joskus tulevat vastaan :-)

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3