VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

Vähän jo pääsiäistä

Voi miten odotin aurinkoista viikonloppua, mutta valitettavasti sitä on kyllä vietetty kovin harmaassa ja kosteassa säässä. Eilen suunnattiin aamupuuhien jälkeen Tinttarallan kanssa Jumbon pyöreille päiville, sinne oli päättänyt lähteä muutama muukin viettämään lauantaipäivää. Hyvät tarjoukset toki houkuttelivat muitakin. Itsellä mielessä oli muutama uusi tyynynpäällinen ja tykötarpeet virpomisoksia varten.

Sunnuntai tosiaan valkeni yhtä harmaana kuin edellinenkin päivä, mutta harmautta uhmaten suuntasimme pajunkissoja etsimään. Mukava kassillinen oksia löydettiinkin ja samalla otin sisälle muutaman oksan koristeeksikin. Oksien innoittamana tuli tehtyä ja muutama asetelma pääsiäinen mielessä. Viikko sitten ostetut narsissit olivat venähtäneet sen verran, että niistä sai hyvällä omalla tunnolla leikata muutaman kukan pieniin pääsiäiskimppuihin.Plantagenista ostetut kauniit posliiniset munankuoret, tigerin raidallinen muna ja vuosia sitten tekemäni vintagemuna sopivat kaikki sopivasti samaan asetelmaan, vaikka ovatkin kaikki vähän erilaisia. Pääsiäiskoristelaatikosta kaivoin vanhat viiriäisenmunat vielä kuoripinon päälle. Helmililja, narsissi, muratinoksa ja muutama lankaköynnöksen kukinto on yksinkertaisuudessaan tuon pienen suloisen kimpun raaka-aineet.

Koululaisen kanssa tutkittiin yhdessä kalenteria ja todettiin, että eihän sinne palmusunnuntaihin ole kuin 2 viikkoa ja pääsiäisenkin enää siitä viikon päästä. Koristelut taidettiin aloittaa juuri sopivaan aikaan. Viikolla lisää kuvia kukkasista ja kauniista pääsiäismunista.

Suloista sunnuntaita <3

-Ansku

4 kommenttia:

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3