VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 17. tammikuuta 2015

Sininen hetki

Minulla oli tarkoitus kuvata tänään jo hyvissä ajoin päivällä, mutta sitten tuli kaikenlaista...aleshoppailua, ruokakauppaa ja vielä lopuksi piipahdus Ikeallakin. Arki-iltaisin ei kaupat juurikaan houkuttele, joten lauantaina sitten pitäisi ehtiä kaikkialle.

Lopulta ehdin tarttua kameraan hiukan ennen pimeän tuloa, sinisen hetken aikaan. Sinänsä hassu yhteen sattuma, kun sinistä tuntui kaupastakin kotiutuvan. Alennusmyynneistä löytyikin kaikkea kivaa, itselle kassillinen vaatetta edukkaasti ja keittiöönkin löysin verhon sekä pari liinaa. Valtaosa vaatteistakin oli sinisävyisiä ja keittiön puolella mennään hempeän vaaleansinisen voimin.

Verhoa vielä pitää vähän makustella, mutta hinnalla se ei tosiaan ollut pilattu ja oli vielä valmiiksi ommeltu. Niin se vaan sininen hetki taittui iltaan ja pimeän tullen sytytettiin kynttilät.Tulppaanit on nyt niin kauniin hempeän värisiä, että niitä nappasin ruokakaupasta useammankin kimpun ja laitoin pariin eri kannuun.

Huomiseksi olen luvannut perheelle pullapäivän. Hiivat ja jauhot on ostettu, joten taikina pääsee kohoamaan heti aamusta. Sunnuntaita täällä keittiössä häärää isoja ja pieniä leipureita ja tuoksuna ihanaiset korvapuustit.

Leppoisaa lauantai-iltaa ystävät <3

-Ansku
2 kommenttia:

 1. Nyt on pakko kysyä, oletteko itse paneloineet tuon keittiön saarekeen? Jos olette, oliko vaikeaa?
  Tekisi niin mieli paneloida tuo meidän " makkaratiski", niinkuin lapset sitä kutsuvat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saareke on paneloitu jo rakennusvaiheessa, joten emme ole sitä itse tehneet. Pidän itsekin valtavasti tuosta paneelista, se tuo saarekkeeseen ihan erityisen fiiliksen <3

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3