VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 7. tammikuuta 2015

Harmaa olkkari

Kun punavalkoiset sävyt pakattiin olkkarista jouluvarastoon, tuli tilalle jo syksyllä olleet harmaan sävyt. Mitään uutta ei ollut tarpeen ostaa, vähän samoja tyynyjä kuin aikaisemmin ja sitten vähän muutama vaihtari makuuhuoneen tyynyjen kanssa. Talven tuntua tuo nuo valkoiset lampaantaljat sohvan divaaniosalla ja käsinojalla, ne tuovat pehmeyttä ja lämpöä talven tuiskujen keskelle.

Kovasti kaipaisin ihan valkoisia sohvia, mutta kun nämä ovat muuten hyvässä kunnossa ei kallista ostosta ole järkevää tehdä.


Talven kylmiä iltoja lämmittää myös lukuisat kynttilät ja takkatuli, ne on ihania tunnelman luojia. Muutama hyasinttikin on vielä kukassaan, niiden ja valojen lisäksi joulu onkin kodin ilmeessä enää muisto vain. Maalaushommia on vähän suunnitelmissa, ei mitään isompaa, mutta jotain kivaa puuhaa pitkästä aikaa tuunausrintamalla. Toivottavasti postissa odottaakin jo uudet sävyt.

Tämä viikko onkin ihanan lyhyt, helpottaa hiukan tätä arkeen paluuta!

Keskiviikkoterkuin,

Ansku


4 kommenttia:

 1. Ihanan vaaleeta! Nuo taljat on ihania. Ite vielä vähän mietin mihin niitä voisi lapsi- ja koiraperheessä sijoittaa :D

  VastaaPoista
 2. Minulla oli aikoinaan tälläset sohvien päällä valkoisina ja käsinojat olivat samanmalliset kuin sinulla, oli edullinen muutos :-) Pysyvät yllättävän hyvin paikoillaan.
  http://www.ellos.fi/ellos-home/allegra-irtopaallinen-puuvillakambrikkia/420722?N=1z13vnhZ1z141o7&Ns=RankValue3|1&Nao=10&selArt=820981

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista<3 Mulle toi vaaleanpunainen kausi tykkää tulla väkisinkin jo esille;)

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3