VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

tiistai 6. tammikuuta 2015

Loppiainen

Loppiaista on vietetty pakkasen paukkuessa pihalla. Niinhän sitä sanotaan, että ulkoilu on vain pukeutumiskysymys, mutta kyllä ne ulkoilut silti tänään jäi tekemättä. Jyväskylän kirpparilöydöt piti saada paikoilleen ja muutenkin tuli järjestettyä köökkiä. Sinistä ja harmaata tuli punaisen tilalle. Siniset latet nostin tuohon seinäkaappiin ja muutenkin kipot ja kupit vaihteli paikkojaan.

Reissulta löytyi tosiaan vanhaa Arabiaa ja pärekoreja odottelemaan maalauspäiviä. Pitkään olen metsästänyt tuollaista vanhaa ja kulunutta suolapurkkia ilman ylimääräisiä kuvia...viimein se löytyi. Samalla kirpparilla tuli vastaan myös tuo iso korvallinen soppakulho. Sen ostamista mietin ja pohdin ja nukuin vielä yön ylikin. Mutta ennen kotimatkaa oli vielä ajettava kirpparin kautta ja kulho lähti mukaan. Nuo posliinikulhot tuntuvat olevan yksi heikkouksistani.

Kauppareissulla löysin kevään ensimmäiset tulppaanit ja niitä piti saada pari kimppua maljakkoon. On niissä se ihana oma keväinen fiilis. 

Huomenna palataan arkeen koko perhe, lyhyen viikon turvin se toivottavasti tuntuu helpommalta. Onneksi tuo valonmäärä kasvaa päivittäin...se tuntuu niin hyvältä.

Iltapalaksi lupasin perheelle leipoa voisarvia, joten eikun taikinan kimppuun.

Ja sitten vaan arkea kohti,

Ansku

6 kommenttia:

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3