VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

lauantai 20. syyskuuta 2014

Meidän Makkari

Viikonlopun kunniaksi ajattelin, että jossain pitää päästä piipahtamaan. Sain onnekseni Tinttarallan tänään mukaan kantoavuksi Hobby Halliin ja Plantagenille, joista mielessäni oli pari hankintaa makkariin. Vaihdoin makuuhuoneeseen alkukesästä harmaita tekstiilejä vaaleanpunaisella höystettynä. Mansikkapehmiksen sävyttämät tyynyt saivat nyt väistyä ja lisää harmaata tuli tilalle. Muutama uusi harmaa tyynynpäällinen vanhojen joukkoon ja tuo kiva @ -merkki olivat löydöt hobbarista.

Muuten tarpeet makkarin syysilmeelle löytyivät kotoa. Sinkkiset tuikkukipot ovat alelöytöjä vuoden takaa ja tuo villasukat sisään kätkevä kannellinen pönttö on Kokkolan reissutuliaisia N-style liikkeestä. Greengaten harmaa sävyinen peitto sopi täydellisesti tuohon sängynpeiton päälle. Esikoisen huoneessa tarpeettomana ollut ikean valaisin sai siirtyä minun yöpöydälleni, isännälle pitää hakea kyllä samanlainen kunhan kykenen yksin iksuun. Vehreyttä hehkuva lankaköynnös oli ostos Plantagenista ja sillekin löytyi kaapin kätköistä harmaa sinkkiruukku.












Ystävääni Pieneltä Pilvenhattaralta on syyttäminen, että harmaa valtasi täysin meidänkin makkarin. Niin ihana hänen makuuhuoneensa muutos oli. Seinien maalausta kaipaisi kyllä meidänkin seinät, mutta se ei kyllä mitenkään näin toipilaana ole mahdollista eikä tuo isäntä taitaisi ajatuksesta innostua.  Tavallaan nuo mudan väriset seinät on hauskat, mutta kyllä niissä alkaa 7 vuoden elämisen jäljet näkyä.

Kiva oli piipahtaa kaupoilla ja vähän puuhata kotosalla. Tosin kyllähän tuo heti vei voimat ja olo on kuin isommankin uurastuksen tehneellä. Kun kaikki pitää tehdä kyynärsauvojen kera, niin se vaan tahtoo olla hitusen hidasta ja uuvuttavaa. Mutta oli tämä väsymys sen arvoinen. Mieli piristyi kummasti.

Ihanaa syysviikonloppua lukijani,

Ansku

P.S. VillaHovin tunnelmia pääset seuraamaan myös Instagramista, linkki löytyy sivupalkista.


10 kommenttia:

  1. Oi että miten kaunista taas, harmaa passaa hyvin makkariin!! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Siinä harmaassa on jotain unisen usvaista ja sopii kivasti makkariin :)

      Poista
  2. Harmaa on ihana väri sisustuksessa ! Niin kauniit näkymät, oijjoi !
    Paranemista sulle kovasti ja ihanaa syksyn jatkoa ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kun Hilma kävi piipahtamassa, muistin taas tulle maitolaiturillekin piipahtamaan :) Harmaa on kyllä kaunis ja kiva sisustusväri.

      Poista
  3. Voi harmas on löytynyt meillekin ;) se on niin kaunis väri sittenkin ;) ja ihana makkari kerrassaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Sari! Harmaa yllätti kyllä minutkin täysin, se on vain ihanan rouhea väri <3

      Poista
  4. Kaunis ja rauhallinen tunnelma teidän makkarissa, tuo lamppu on kyllä ihku!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset Minttu. Jännää miten tuo lamppu näyttää tuossa niin paljon kauniimmalta kuin pojan huoneen työpäydällä, jossa sitä ei koskaan sytytetty :) Toinen on vain haettava isännällekin.

      Poista
  5. Kauniilta näyttää ! Kiva puuhailla sisätiloissa ja vaihdella syksyisiä tekstiilejä kotiin. Kohta saat nakata kepit sivuun ja pääset kunnolla puuhailemaan :)

    VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3