VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

maanantai 15. syyskuuta 2014

Odottavan pitkä aika

Juhlat on juhlittu ja arki on taas alkanut. Vielä ei kaikkia koristeita ole maltettu kerätä, mutta herkut on omalta osaltani piilotettu kaappiin ja vesijuoksuradalla on palattu. Tuo vesijuoksu on kyllä muutenkin ihanaa vaihtelua päivään, kun ne muuten viettää pääosin täällä neljän seinän sisällä. Voitte vaan kuvitella miten kaikki kotona näyttää tympeältä ja uutta piristystä kaipaisi kotiin. Muutamassa nettiputiikissa olen käynyt vähän mattoja ja tekstiilejä klikkailemassa, että olisi jotain uutta laitettavaa kotiin, kun pääsee kepeistä eroon.

Juhlavierailta sain kauniin valkoisen orkidean ja sen nostin tuohon valoisalle paikalle vanhan oven eteen. Mummi vainaan perintönä saatu pöllökello pääsi vaihteeksi kirjapinon painoksi komuutin päälle. Siinäpä ne sisustamiset sitten onkin. Kauppareissulta koitan tilata isännältä välillä kukkasia tai napata itse jotain ruokakaupan kukka-altaista, jos on kantaja kaupassa mukana.
Ihanan aurinkoisia ja valoisia päiviä on onneksi ollut. Valon säteet tulevat kauniisti sisälle, kun syksyn myötä aurinko paistaa huomattavan matalammalla kesäpäiviin verrattuna.

Jotain pientä kivaa muutosta kotiin olisi saatava, ehkäpä järjestystä vaihtamallakin ilme muuttuisi kivasti. Siihen puuhaan en tosin itse vielä uskalla ryhtyä. Tosin reilu kuukausi ja voidaan viritellä tunnelmavalot ja päästää ensimmäiset nisset kaapista ulos. Jospa odotellessa tarttuisi joku ilta maalipensseliin ja tuunaisi jotain pientä. Odottavan aika on vaan välillä niin mahottoman pitkä.

-Ansku
4 kommenttia:

 1. Harmittava vaiva:( Mutta tsemi tsemppiä sinnepäin!!! Ihanat kuvat kertakaikkiaan<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tsempeistä, koitetaan malttaa vielä hetki ja toivotaan, että keppeily olisi sitten ohi! Kiitos kehuista <3

   Poista
 2. Voi kurjuus sun lonkkia :( Itsellänikin vaivaa tällä hetkellä iskias ja polvi, näin vähän päälle parikymppisenä. Mutta kiva, kun voit kuitenkin vesijuoksua harrastaa -se vie varmasti toipumista eteenpäin :)
  Onneksi saat rauhassa toipua kauniissa kodissasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kurjuus tosiaan, kyllä sitä taas arvostaa terveitä jalkoja ja normaalia liikkumista ihan eritavalla. Kivahan se kauniiden asioiden ympärillä on aikaa viettää, vaikka jo kovin kaipaisi ihmisten ilmoille tuulettumaan!

   Poista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3