VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

torstai 4. syyskuuta 2014

Paluu keittiöön

Aurinkoista torstaita toverit! Aivan mieletön sää tänään, kyllä olisi mieluusti siirtynyt pihalle koko päiväksi. Siellähän oli ihan kesäkeli. Auringon paisteesta huolimatta teki mieli sytyttää keittiöön kynttilä. Voisin polttaa kynttilöitä aamusta iltaan ja sen kyllä huomaa ikkunoista ja seinistäkin, että tulet palaa illasta toiseen.

Kauppareissulla nappasin viherkasvialesta tuollaisen vehreyttä hehkuvan kukkasen ja asettelin sen tuohon vaa'an päälle keittiöön. Kynttilävarastoja kaivellessa löysin kaappien kätköistä tuon keittiön sävyihin sopivan greengaten peltipurkin ja se sopi kivasti kukan kaveriksi. Jännältä näyttää, kun samaan aikaan sekä aurinko että kynttilä luovat kuviin erikoisen tunnelman.

Tällaisina päivinä kaipaan niin pihapuuhien pariin ja elämä keppien kanssa tuntuu äärettömän rajoitetulta. Kun kielletään ne asiat joista niin kovasti pitää ja mistä saisi iloa. Olen kyllä pyrkinyt suhtautumaan tähän toipumiseen mahdollisimman positiivisesti ja saanut valtavasti energiaa vesijuoksusta sekä kotona työskentelystä. Voisihan tässä asiat paljon huonomminkin olla, mutta silti vaan tuntuu epäreilulta, että miksi juuri minun lonkat ovat näin huonossa kunnossa.

Onneksi kotimme on yhdessä tasossa ja täällä liikkuminen on suhteellisen helppoa, kunpa vain omistaisi kolmannen käden, jolla könkätessä saisi tavarat kuljetettua mukana. Nyt joudun aina pyytämään apua tai sitten varaamaan jalalle, että selviän.

Onneksi saan huomenna siivousapua, viikonlopun aloittaa mielellään puhtoisessa kodissa.

Nyt taidan lähteä haukkaamaan happea ja köpöttelemään puutarhaan...edes hetkeksi!

-Ansku

4 kommenttia:

 1. Ihana tunnelma :) Tsemppiä sinne ja toivottavasti toivut pian!

  VastaaPoista
 2. Jälleen kerran ihanaia kuvia ♥
  Mitä ihmettä sulle on tapahtunut :( Toivottavasti saat kepit nopeaa pois ♥

  VastaaPoista
 3. Niin kaunista! <3 Voimia sinne hurjasti <3

  VastaaPoista
 4. Kaunista kaunista <3
  Harmi kun tuo vaiva on palannut. Pikaista toipumista <3

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3