VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

keskiviikko 3. syyskuuta 2014

Syyskuu

Syyskuu on alkanut ihanan lämpöisenä ja kauniina. Ihanaa kun ne jatkuvat sateet hetkeksi väistyivät ja poutapäivät saapuivat tilalle. Kesäkukatkin tuntui innostuvan lämpöisistä päivistä.  Esikoinen on auttanut kukkien kastelussa ja omenoiden keräämisessä, vielä kun saisi pojan ruohonleikkurin varteen ahkeroimaan. Itsellä tulee vietettyä aikaa pitkälti täällä kotona sisällä ja uima-altaan äärellä. Kuntoutus on jokaisen päivän puuhaa.

Illalla olenkin ollut aika uupunut ja kotona ei juuri muuta jaksa kuin sytyttää kynttilät. Pimenevissä illoissa on ihana nauttia kynttilän valosta ja takan lämmöstä, villasukat on kaivettu joka ilta jalkaan. Lyhdyt on jälleen kaivettu kaapeista ja niitä on sisälläkin nostettu esille.


Tuo valkoinen matala Arabian kannu on löytö Juthbackenin markkinoilta. Sen kaunis muotokieli houkutteli luokseen. Kun sain tingittyä sen edulliseen hintaan, oli tämä markkinoiden ensimmäinen ja yksi parhaimmista löydöistä. Kannua voi hyödyntää maljakkona, tarjoiluvatina ja kastikekulhonakin. Se oli kuin tehty tuonne soppakulhojen ja muiden posliiniastioiden joukkoon.


Tämän päivän puuhat alkaa olla paketissa ja taidan kääriytyä sohvalle viltin alle lempparisarjojani katsomaan. Kesän jälkeen onkin taas kiva istuskella sisällä ja tunnelmoida sohvannurkassa. Töllötintäkin jaksaa taas ihan eritavalla katsella, kun kesän viettänyt pihalla.

Nyt se sohva kutsuu...

-Ansku
2 kommenttia:

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3