VillaHovin eloa

VillaHovin eloa

sunnuntai 24. elokuuta 2014

Parhautta Pohojonmaalla

Voi ette usko miten ihanan viikonlopun olen viettänyt. Minulle niin tärkeät sisustussisaret on tavattu jälleen kerran. Kokoonnuimme tälle kertaa Kokkolaan ja saimme vierailla kahdessa aivan mielettömässä kodissa. Kaksi erilaista, mutta aivan hurmaavan kaunista ja suurella sydämellä sisustettua kotia. Kiersimme yhdessä paikalliset ihanat sisustusliikkeet ja Juthbackenin markkinat. Kuvia reissulta tuli napsittua kolmatta saataa, joten reissutunnelmiin palaamme vielä varmasti monet kerrat.


Majapaikan meille tarjosi Jonna Oma Koti Onnenpesä blogista ihanien herkkujen kera. Saavuimme iltahämärissä Jonnan luokse ja saimme ihanan iltapalan jälkeen nauttia lämpimän saunan pehmeistä löylyistä. Tarinaa riitti yömyöhään, kunnes uni vei naiset höyhensaarille.


Lauantaina sateen ropistessa pääsimme nauttimaan höyryävän herkullista kanakeittoa Kiken ja perheen hurmaavaan vanhaan maalaistaloon Talo Tähtitaivaan alla 2 blogin takaa. Huokaillen kiertelimme vanhaa taloa, lattialankkujen naristen jalkojemme alla. Herkullisen keiton jälkeen saimme vielä herkutella Kiken ihanilla korvapuusteilla ja mielettömällä Daimmarenkikaukulla.


Kotiinviemisinä vanhoja aarteita, kauniita pieniä sisustustavaroita ja sydän täynnä ihania muistoja. Sielunhoitoa, naurua, välittämistä...tunnetta siitä, että näille ihmisille sinä olet äärimmäisen tärkeä. Kuvissa joukko reissulöytöjä, jotka pikku hiljaa löytävät paikkansa kotoa...lankarullateline, puuloota, vanhoja kirjoja, uutta ja vanhaa posliinia sekä somat pienet punnukset.
Ihania muistoja, kauniita tuliaisia ja energiavarastot on jälleen ladattu syksyn pimeneviin arjen täyttämiin iltoihin. Seuraavan kerran nämä ihanat naiset tulevatkin VillaHoviin ja jouluiseen Porvooseen. Sitä tuskin malttaa odottaa <3

Kiitos ihanat

Jonna, Allidaalia, Niina, Iida Emilia ja Kikke <3

Elämä ilman ystäviä olisi valtavan tylsää...

-Ansku
12 kommenttia:

 1. Varmasti ollut ihana reissu! Ei haittaa yhtään että kuvia tulee lisää:) Ja niin kauniita löytöjä...voi oi...<3

  VastaaPoista
 2. On kyllä varmasti ihanaa, että on tuollainen samanhenkinen ystäväporukka olemassa <3

  VastaaPoista
 3. Oi, siellä on oltu nopeita, ja löydöt ovat löytäneet paikkansa! Aivan satumaisen kauniita asetelmia jälleen kerran <3 Sulla se on homma hanskassa :)

  Kiitos vielä seurasta! Huippuihana viikonloppu takana! Lähes samoin sanoin taisin itsekkin fiilistellä jo blogissa :D

  VastaaPoista
 4. Mielettömän ihanat oli nuo löydöt♥ ihana kun olitte ja tervetuloa uudelle :)

  VastaaPoista
 5. Ihana kun teitä oli reissussa nyt niin monta, mukava fiilistellä reissua kanssanne monesta eri näkökulmasta! Ja ihana varmasti suunnitella seuraavaa kun pääsee itse emännöimään <3

  VastaaPoista
 6. Upeita kotiin tuomisia !
  Kiitos ihanasta viikonlopusta ja monista poskilihaksia
  kutkuttavista nauruhetkistä ♥

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia! =)
  Tuollaisesta viikonlopusta saa varmasti iloa pitkäksi aikaa! :)
  Woi eii, en malta odottaa millaisia joulukuvia kodistasi ja Porvoosta tulee sitten muutaman kuukauden päästä =)

  T. Virpi

  VastaaPoista
 8. Ystävät <3 Kiitos ihanasta viikonlopusta <3

  VastaaPoista
 9. Kiitos ihanista kommenteista...täällä on jaksettu arkea aivan eritavalla, kun on ihanat muistot matkasta sydämessä <3

  VastaaPoista
 10. Kaunis blogi sinulla. Ihania sommitelmia ja tunnelmia kuvissa.

  VastaaPoista

Ilahdun kun kerrot käynnistäsi <3